Crysis Remastered release-informatie gelekt in Microsoft Store

Crysis Remastered release-informatie gelekt in Microsoft Store

Crysis Remastered-details lekten vroegtijdig dankzij de Microsoft Store. De klassieke geremasterde first-person shooter komt op 23 juli 2020 aan.

De game werd in april aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het moet duidelijk zijn dat deze releasedatum mogelijk niet van toepassing is op de Switch-versie, maar we zullen snel weten of deze op dezelfde datum uitkomt als andere platforms.

Over Crysis Remastered

Cryteks klassieke first-person shooter is terug met actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer zo van hield – nu met geremasterde graphics die zijn geoptimaliseerd voor een nieuwe generatie hardware.

Rust jezelf uit:

De snelheid, kracht, bepantsering en camouflage van je Nanosuit zorgen voor creatieve oplossingen voor alle soorten gevechten.

Pas je aan:

Pas in een steeds veranderende omgeving je tactiek aan om te overwinnen op slagvelden, variërend van bevroren oerwouden tot buitenaardse omgevingen.

Personaliseren :

Een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongeëvenaarde controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards.

Veroveren:

Realistische vijandelijke AI vereist een strategische en flexibele speelstijl: nieuwe uitdagingen, als een slagveld zonder zwaartekracht, vereisen dat spelers in de aanval gaan en proactief zijn.

Verken:

Loop je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik je omgeving tegen je vijanden.