Crysis Remastered Trilogy aangekondigd

Crysis Remastered Trilogy aangekondigd

Crytek heeft Crysis Remastered Trilogy aangekondigd voor Nintendo Switch, PS4, Xbox One en pc’s, met een release in de herfst van 2021.

Deze release bevat Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered in één bundel – met individuele releases voor Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered die ook in de maak zijn.

video
play-rounded-fill

Crysis Remastered

Een eenvoudige reddingsmissie verandert in een totale oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een keten van Noord-Koreaanse eilanden. Als supersoldaat Prophet ben je gewapend met een krachtig Nanosuit dat is uitgerust met Speed-, Strength-, Armor- en Cloaking-vaardigheden. Gebruik een enorm arsenaal aan modulaire wapens en pas je tactieken en uitrusting aan om vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Crysis 2 geremasterd

Aliens zijn teruggekeerd naar een wereld die geteisterd wordt door klimaatrampen. Terwijl de indringers New York verwoesten en een aanval beginnen die de totale vernietiging van de mensheid bedreigt, alleen jij hebt de technologie om het gevecht te leiden. Uitgerust met het verbeterde Nanosuit 2.0, pas je pak en wapens in realtime aan en ontgrendel je krachtige vaardigheden in de strijd om het voortbestaan ​​van de mensheid.

Crysis 3 geremasterd

New York City is omgevormd tot een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Prophet moet door zeven verschillende districten vechten tegen menselijke en buitenaardse krachten, waarbij hij de superieure technologie van de Nanosuit gebruikt om brute kracht in te zetten of te kiezen voor stealth om zijn doelen te bereiken. Uitgerust met een dodelijke Predator Bow, is er geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Ad