Crysis Remastered Trilogy komt 15 Oktober 2021

Crysis Remastered Trilogy komt 15 Oktober 2021

Crytek onthulde dat Crysis Remastered Trilogy in de maak was voor Nintendo Switch en andere grote platforms.

Het bedrijf heeft bevestigd dat de collectie met drie games op 15 oktober 2021 wordt gelanceerd. Mensen kunnen ook alle drie de games afzonderlijk kopen, respectievelijk als Crysis Remastered, Crysis Remastered 2 en Crysis Remastered 3.

Speel de beste Crysis ooit!

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield.

Crysis Remastered Trilogy bevat alle singleplayer-campagnes van de legendarische first-person shooters Crysis, Crysis 2 en Crysis 3, geoptimaliseerd voor de hardware van vandaag. Beleef het avontuur opnieuw in deze voordelige alles-in-één bundel

Kenmerken:

Crysis Remastered: wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een keten van Lingshan-eilanden. Als supersoldaat Nomad ben je gewapend met een krachtig Nanosuit dat is uitgerust met Speed-, Strength-, Armor- en Cloaking-vaardigheden. Gebruik een enorm arsenaal aan modulaire wapens en pas je tactieken en uitrusting aan om vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Crysis 2 Remastered: Aliens zijn teruggekeerd naar een wereld die geteisterd wordt door klimaatrampen. Terwijl de indringers New York verwoesten en een aanval beginnen die de totale vernietiging van de mensheid bedreigt, alleen jij hebt de technologie om het gevecht te leiden. Uitgerust met het verbeterde Nanosuit 2.0, pas je pak en wapens in realtime aan en ontgrendel je krachtige nieuwe vaardigheden in de strijd om het voortbestaan ​​van de mensheid.

Crysis 3 Remastered: Terugkerend naar de strijd als supersoldaat Prophet, gaat de zoektocht naar de buitenaardse Alpha Ceph verder, maar nu moet je ook de waarheid achter de C.E.L.L. Corporation, die New York City heeft veranderd in een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Vecht door zeven verschillende districten en decimeer je tegenstanders in een uitbarsting van brute kracht met behulp van de superieure technologie van de Nanosuit, of gebruik stealth om je doelen te bereiken en de stille redder van de mensheid te worden. Uitgerust met je krachtige en dodelijke nieuwe Predator Bow, is er geen verkeerde manier om de wereld te redden.