Crysis Remastered Versie 1.3.0 – Voegt gyro-richtopties toe

Crysis Remastered Versie 1.3.0 – Voegt gyro-richtopties toe

De goed ontvangen Crysis Remastered op de Nintendo Switch heeft een nieuwe patch ontvangen die de game naar versie 1.3.0 brengt.

Versie 1.3.0 brengt

De nieuwe update voegt een reeks gyro-richtopties toe waarmee Switch-eigenaren kunnen sleutelen en hun speelstijl kunnen verbeteren. Er is ook een bugfix die bepaalde gebruikers tegenkwamen als hun gebruikersnaam speciale tekens bevatte.

Over Crysis Remastered

De klassieke first person shooter van Crytek is terug met de actievolle gameplay, sandbox-wereld en spannende epische gevechten waar je de eerste keer van hield.

Pas je op: de snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van je Nanosuit bieden creatieve oplossingen voor elk soort gevecht.

Aanpassen: pas in een steeds veranderende omgeving je tactieken aan om te domineren op slagvelden, variërend van bevroren jungle tot buitenaardse omgevingen.

Aanpassen: een enorm arsenaal aan modulaire wapens biedt ongekende controle over de speelstijl, met opties variërend van experimenteel tot buitenaards wezen.

Veroveren: levensechte AI van de vijand vereist een strategische en flexibele speelstijl, aangezien nieuwe uitdagingen, waaronder een zero-g slagveld, vereisen dat spelers het offensief aangaan en proactief zijn.

Verkennen: kies je eigen pad door de open wereld van Crysis, vernietig obstakels, bestuur voertuigen en gebruik de omgeving zelf tegen je vijanden.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een Noord-Koreaanse eilandenketen. Gewapend met een krachtig Nanosuit kunnen spelers onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te achtervolgen, of kracht vergroten om voertuigen te verwoesten. De snelheid, kracht, bepantsering en verhulling van de Nanosuit maken creatieve oplossingen mogelijk voor elk soort gevecht, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens ongekende controle over de speelstijl biedt. Pas in de steeds veranderende omgeving tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren, in een enorme sandboxwereld.

Crysis Remastered is nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop.

Ad