Crystar bevestigd voor het Westen, lanceert lente 2022

Crystar bevestigd voor het Westen, lanceert lente 2022

NIS America bevestigde dat er nu gewerkt wordt aan een westerse lokalisatie van de actie-RPG Crystar voor Nintendo Switch, met een release gepland in het voorjaar van 2022.

Deze nieuwe definitieve versie van de game wordt gelanceerd met alle eerder uitgebrachte content.

video
play-rounded-fill

Over Crystar

Rei en Mirai zijn zussen die plotseling worden meegesleurd in een mysterieuze wereld die bekend staat als Purgatory, waar buitenaardse monsters op de loer liggen. Het is in dit vreemde rijk dat Rei niet alleen een verborgen kracht ontdekt die haar in staat stelt terug te vechten, maar die ook leidt tot haar ondergang als ze de controle verliest en per ongeluk haar zus Mirai vermoordt.

Overweldigd door verdriet en wanhoop, wordt Rei benaderd door demonen die haar een sinister contract aanbieden: dien als hun Beul en bevrijd het vagevuur van de corrupte monsters die hen teisteren, en in ruil daarvoor zullen ze haar de middelen geven om haar zus nieuw leven in te blazen .

Als Rei samenwerkt met een groep andere beulen, waaronder Kokoro, Sen en Nanana, elk met hun eigen unieke vaardigheden, zal ze de waarheden ontdekken van de gefragmenteerde zielen in Purgatory. Uiteindelijk moet Rei worstelen met de demonen om en in zichzelf terwijl ze wanhopig op zoek is naar een manier om haar zus te redden en naar huis terug te keren.

Crystar plaatst je in een grimmige wereld waar verloren zielen wonen en je tranen je kracht geven. Wissel tussen een cast van unieke speelbare personages en gebruik hun sterke punten om gestoorde hordes Spectres en Revenants uit te dagen.

Bouw je Traanmeter op in de strijd en gebruik deze om machtige Wachters op te roepen om naast je te staan. En wanneer de kwellingen van verslagen vijanden je dreigen te overweldigen met wanhoop, huil en treur dan om catharsis te bereiken en kracht te putten uit je ellende om je aanvallen en bepantsering te verbeteren.

Met het gebruik van vier speelbare personages, stelt Crystar spelers in staat om de unieke build en vaardigheden van elk personage maximaal te gebruiken, terwijl ze hun persoonlijkheden en verhaal laten zien. De belangrijkste speelbare personages zijn:

 • Rei, de hoofdrolspeler van het spel die ernaar verlangt de zus die ze heeft vermoord tot leven te wekken.
 • Kokoro, een vrouw gedreven door wraak voor het verlies van de man en het kind van wie ze het meest houdt.
 • Sen, een jong meisje dat vecht in het vagevuur om de gerechtigheid waar ze in gelooft na te streven.
 • Nanana, een mensachtige Revenant geobsedeerd door Rei en gehuld in mysterie.

Belangrijkste details:

 • Rei herrezen:
  • Ervaar voor het eerst de definitieve versie van deze geliefde titel op Nintendo Switch, compleet met alle eerder uitgebrachte content.
 • Het vagevuur wacht:
  • Schakel tussen de echte wereld en het rijk van verloren zielen terwijl je zoekt naar een manier om je gevallen zus weer tot leven te wekken. Ontmoet de demonengebonden bewoners van het vagevuur en gebruik hun krachten om te vechten tegen corrupte hordes Spectres en Revenants.
 • Van tranen tot triomf:
  • Reinig vijanden om kwellingen te verzamelen, zuiver ze om gevoelens voor de strijd te verzamelen en vul de traanmeter tijdens gevechten om krachtige Guardians en je volledige potentieel op te roepen.