Crystar komt Maart/April 2022

Crystar komt Maart/April 2022

Uitgever NIS America heeft de westerse lanceringsdatum aangekondigd voor Crystar op Nintendo Switch, een melancholische actie-RPG die in maart/april 2022 wordt gelanceerd. Er is een nieuwe Engelse trailer voor de game gedeeld:

video

Over CRYSTAR

Rei en Mirai zijn zussen die plotseling worden meegesleurd in een mysterieuze wereld die bekend staat als Purgatory, waar buitenaardse monsters op de loer liggen. Het is in dit vreemde rijk dat Rei niet alleen een verborgen kracht ontdekt die haar in staat stelt terug te vechten, maar die ook leidt tot haar ondergang als ze de controle verliest en per ongeluk haar zus Mirai vermoordt.

“Ik ben bang… Hé, kun je mijn hand vasthouden? Net als voorheen… Alsjeblieft?”

Overweldigd door verdriet en wanhoop, wordt Rei benaderd door demonen die haar een sinister contract aanbieden: dien als hun Beul en bevrijd het vagevuur van de corrupte monsters die hen teisteren, en in ruil daarvoor zullen ze haar de middelen geven om haar zus nieuw leven in te blazen . Terwijl Rei samenwerkt met een groep andere beulen, waaronder Kokoro, Sen en Nanana, elk met hun eigen unieke vaardigheden, zal ze de waarheden ontdekken van de gefragmenteerde zielen in Purgatory. Uiteindelijk moet Rei worstelen met de demonen om en in zichzelf terwijl ze wanhopig op zoek is naar een manier om haar zus te redden en naar huis terug te keren.

CRYSTAR plaatst je in een grimmige wereld waar verloren zielen wonen en je tranen je kracht geven. Wissel tussen een cast van unieke speelbare personages en gebruik hun sterke punten om gestoorde hordes Spectres en Revenants uit te dagen. Bouw je Tear Gauge op in de strijd en gebruik het om machtige Guardians op te roepen om naast je te staan. En wanneer de kwellingen van verslagen vijanden je dreigen te overweldigen met wanhoop, huil en treur dan om catharsis te bereiken en kracht te putten uit je ellende om je aanvallen en bepantsering te verbeteren.

“Ik ben je Beschermer, Heraclitus: de spiegel die je hart weerspiegelt. Ik zal je mijn zegen schenken, je zwaard worden en je vijanden verslaan.”

Met het gebruik van vier speelbare personages, stelt CRYSTAR spelers in staat om de unieke build en vaardigheden van elk personage maximaal te gebruiken, terwijl ze hun persoonlijkheden en verhaal laten zien. De belangrijkste speelbare personages zijn:

  • Rei, de hoofdrolspeler van het spel die ernaar verlangt de zus die ze heeft vermoord tot leven te wekken.
  • Kokoro, een vrouw gedreven door wraak voor het verlies van de man en het kind van wie ze het meest houdt.
  • Sen, een jong meisje dat vecht in het vagevuur om de gerechtigheid na te streven waarin ze gelooft.
  • Nanana, een mensachtige Revenant die geobsedeerd is door Rei en gehuld in mysterie.
  • Elk personage, speelbaar of niet, draagt ​​bij aan het raadselachtige verhaal dat CRYSTAR is.

Belangrijkste kenmerken

  • Rei Resurrected – Ervaar de definitieve versie van deze geliefde titel voor de eerste keer op Nintendo Switch, compleet met alle eerder uitgebrachte content.
  • Het vagevuur wacht – Schakel tussen de echte wereld en het rijk van verloren zielen terwijl je zoekt naar een manier om je gevallen zus tot leven te wekken. Ontmoet de demonengebonden bewoners van het vagevuur en gebruik hun krachten om te vechten tegen corrupte hordes Spectres en Revenants.
  • Van tranen tot triomf – Zuiver vijanden om kwellingen te verzamelen, zuiver ze om gevoelens voor de strijd te verzamelen en vul de traanmeter tijdens gevechten om krachtige Guardians en je volledige potentieel op te roepen.
Ad