Crystar nieuwe gameplay-trailer ontvangen

Crystar nieuwe gameplay-trailer ontvangen

NIS America heeft een nieuwe gameplayvideo voor Crystar gepubliceerd, een JRPG gemaakt door FuRyu en Gemdrops die later dit jaar wordt uitgebracht. De game zal op 29 maart in de Verenigde Staten en op 1 april in Europa beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

Rei en Mirai zijn zussen die worden vervoerd naar het vagevuur, een angstaanjagend land vol met onaardse beesten. Rei leert niet alleen een geheime kracht die haar helpt terug te vechten in deze vreemde omgeving, maar het leidt ook tot haar ondergang wanneer ze de controle verliest en per ongeluk haar zus vermoordt.

video
play-rounded-fill

Over Crystar

Rei wordt overmand door droefheid en wanhoop wanneer ze wordt benaderd door demonen die haar een duister contract aanbieden: dienen als hun uitvoerder en zuiveren van het vagevuur van de corrupte beesten die hen teisteren in ruil voor de mogelijkheid om haar zus te doen herleven. Rei zal vechten met de gruwelen om haar heen en in zichzelf terwijl ze dringend op zoek is naar een manier om haar zus te redden en naar huis terug te keren terwijl ze zich aansluit bij andere Executors en de geheimen van de verbrijzelde zielen in het vagevuur vindt.

CRYSTAR dompelt je onder in een somber universum bevolkt door verloren mensen, waar je tranen je kracht geven. Wissel tussen een cast van verschillende speelbare personages, elk met hun eigen sterke punten, om het op te nemen tegen zwermen krankzinnige Spectres en Revenants. Bouw in gevechten je Tear Gauge op en gebruik deze om krachtige Guardians op te roepen om je te helpen. Wanneer de kwellingen van de overwonnen tegenstanders je dreigen te overweldigen met wanhoop, huil en klaag dan om een ​​catharsis te vinden en kracht uit je verdriet te halen om je aanvallen en bepantsering te verbeteren.

Rei Resurrected: speel voor het eerst op Nintendo Switch de definitieve versie van deze beroemde klassieker, compleet met alle eerder beschikbare content.

Het vagevuur komt eraan: terwijl je op zoek bent naar een oplossing om je zus weer tot leven te wekken, schakel je tussen de echte wereld en het rijk van verloren zielen. Ontmoet de demonengebonden bewoners van het vagevuur en leer hoe ze hun vaardigheden kunnen gebruiken om corrupte zwermen Spectres en Revenants te bestrijden.

Reinig vijanden om Torments te verwerven, zuiver ze om Sentiments te verzamelen om te vechten, en vul de Traanmeter met conflicten om sterke Guardians te roepen en je volledige potentieel te bereiken.

Op de Nintendo Switch zal Crystar zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn.

Ad