Cult of the Lamb – Blood Moon Festival tijdelijk evenement

Cult of the Lamb – Blood Moon Festival tijdelijk evenement

In deze tijd van het jaar hebben veel videogames speciale evenementen die maar kort duren om Halloween te vieren. De dingen die tijdens deze evenementen gebeuren, zijn afhankelijk van het spel, maar de meeste gebeuren na Halloween.

video
play-rounded-fill

Het “Blood Moon Festival”-evenement in het actie-schurkenachtige spel Cult of the Lamb is een voorbeeld van dit soort evenement. Tijdens het evenement kunnen spelers pompoenen verzamelen om een ​​nieuw ritueel te ontgrendelen. Met het ritueel kun je meer volgers en versieringen krijgen. Maar je kunt maar tot 10 november deelnemen aan het evenement.

Over Cult of the Lamb

Start je eigen sekte op een plek waar veel valse profeten zijn. Ga naar verschillende en mysterieuze plaatsen om mensen te vinden die je zullen aanbidden in de bossen en verspreid je woord om de enige echte sekte te worden.

BOUW JE FLOCK

Verzamel middelen en gebruik ze om nieuwe gebouwen te bouwen, doe duistere rituelen om de goden gelukkig te maken en houd preken om het geloof van je kudde te versterken.

VERNIETIG DE NIET-GELOVEN

Verken een enorme, willekeurig gegenereerde wereld, vecht tegen hordes vijanden en versla rivaliserende sekteleiders om hun macht te grijpen en je sekte de sterkste te maken.

VERSPREID JE WOORD

Train je kudde en ga op zoektocht om erachter te komen wat er gaande is in vijf mysterieuze gebieden. Op weg om de machtige lamgod te worden, moet je de ongelovigen reinigen, kennis verspreiden en deelnemen aan mysterieuze rituelen.

Cult of the Lamb kan worden gespeeld op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en Xbox One via Steam.