Cult of the Lamb – Gevechten, verkenning en de trailer van Four Bishops

Cult of the Lamb – Gevechten, verkenning en de trailer van Four Bishops

Massive Monster en Devolver Digital hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Cult of the Lamb. Het toont gevechten, verkenningen en de vier bisschoppen.

Spelers zullen een wereld verkennen die bestaat uit dingen die willekeurig gebeuren. Ze zullen wapens vinden zoals een zwaard, een bijl en een dolk, en ze zullen tarotkaarten gebruiken om vaardigheden te krijgen. Je kunt ook bronnen en volgers mee naar huis nemen om je community te helpen groeien. Op een gegeven moment zul je moeten vechten tegen Leshy, Heket, Kalamar en Shamura, de vier bisschoppen.

video
play-rounded-fill

Over Cult of the Lamb

Start je eigen sekte op een plek waar veel valse profeten zijn. Ga naar verschillende en mysterieuze plaatsen om mensen te vinden die je zullen aanbidden in de bossen en verspreid je woord om de enige echte sekte te worden.

BOUW JE FLOCK

Verzamel middelen en gebruik ze om nieuwe gebouwen te bouwen, doe duistere rituelen om de goden gelukkig te maken en houd preken om het geloof van je kudde te versterken.

VERNIETIG DE NIET-GELOVEN

Verken een enorme, willekeurig gegenereerde wereld, vecht tegen hordes vijanden en versla rivaliserende sekteleiders om hun macht te grijpen en je sekte de sterkste te maken.

SPREID JE WOORD

Train je kudde en ga op zoektocht om erachter te komen wat er gaande is in vijf mysterieuze gebieden. Op weg om de machtige lamgod te worden, moet je de ongelovigen reinigen, kennis verspreiden en deelnemen aan mysterieuze rituelen.

Bekijk de trailer van Cult of the Lamb hieronder voor meer informatie over vechten, verkennen en de vier bisschoppen.

Cult of the Lamb komt op 11 augustus 2022 uit op Nintendo Switch.