Cult of the Lamb – Gevechts- en kerker-gameplay-update

Cult of the Lamb – Gevechts- en kerker-gameplay-update

Massive Monster heeft enkele voorlopige details verstrekt over een komende inhoudsupdate die het ontwikkelt voor Cult of the Lamb. Deze update bevat onder meer de toevoeging van een zware aanval.

De maker van de game heeft gezegd dat het huidige doel van het ontwikkelingsteam is om “meer diepgang in de game te brengen”, en het team richt zich nu op de gameplay van kerkers en gevechten. Er zijn ook plannen om meer fixes te implementeren, die begin 2023 in de vorm van een patch zullen worden uitgevoerd.

Nieuwe vaardigheden en meer

The Lamb heeft gloednieuwe dansvaardigheden ontwikkeld! Om een ​​ZWARE Aanval uit te voeren, moet je eerst de aanvalsknop ingedrukt houden. Als je omringd bent door een groot aantal vijanden, kun je deze nieuwe zwaardtechniek gebruiken om een ​​groot aantal van hen tegelijk naar achteren te MAKEN.

Elk soort wapen heeft zijn eigen zware aanval die het kan gebruiken. De Axe boemerangworp biedt een ander alternatief voor gevechten op grotere afstand. Laad de bijlworp op om hem in een lijn af te vuren voordat hij terugvliegt naar je nieuwe locatie en daarbij vijanden in beide richtingen hakt.

Zware aanval

De zware aanval van de dolk regent pijn uit de hemel. Er zullen veel dolken achter elkaar vallen, en elk van hen zal vijanden verder van je wegduwen.

Je hebt in elke ontmoeting meer keuzes tot je beschikking als je elk wapen uitrust met een extra aanval. We werken echter ook aan een groot aantal aanvullende nieuwe functies die de complexiteit, uitdaging, toegankelijkheid en algehele levenskwaliteit van het spel zullen vergroten. We hebben aandacht besteed aan de input die u heeft gegeven, en onze volgende gratis grote inhoudsupdate zal de meest gevraagde wijzigingen aanpakken.

Is er iets onderscheidends aan Barbatos dat je kunt identificeren? Er zullen tal van dwingende redenen zijn om opnieuw te strijden tegen je favoriete tegenstanders.

Op dit moment is er geen informatie verstrekt over wanneer de belangrijke inhoudsupdate voor Cult of the Lamb beschikbaar zal zijn. Vanwege het feit dat er veel bij komt kijken, wees Massive Monster erop dat “het extra tijd in de kookpot zal vergen.”

Je bent niet in staat om met de waarheid om te gaan

Spelers in Cult of the Lamb kruipen in de huid van een bezeten lam dat door een onheilspellende vreemdeling uit de vergetelheid is gered. Ze hebben dan de verantwoordelijkheid om hun schuld aan de vreemdeling terug te betalen door ter ere van hem een ​​toegewijde aanhang te cultiveren. Bouw een toegewijde gemeenschap van bosvolgers op en verspreid je woord over het land om de enige authentieke sekte te worden in een gebied waar veel pretendenten zijn van de profetische mantel. Begin je eigen sekte in dit land van huichelaars.