Cult of the Lamb – Maak kennis met de personages van het spel

Cult of the Lamb – Maak kennis met de personages van het spel

Massive Monsters en Devolver Digital hebben een nieuwe video samengesteld waarin enkele personages worden getoond die spelers zullen ontmoeten in Cult of the Lamb.

Ratau (die een gids, mentor en vriend is), Clauneck (die kaarten deelt en fortuinen vertelt), Kudaai (die wapens deelt), Helob (die wezens verzamelt en volgelingen vangt), en de visser vormen de groep .

video
play-rounded-fill

Over Cult of the Lamb

Niemand heeft gezegd dat het maken van een sekte rond The One Who Waits gemakkelijk zou zijn. Of het nu gaat om het krijgen van nieuwe leden, ervoor zorgen dat degenen die je al hebt gelukkig zijn, of het doden van monsters die je ervan weerhouden om het goede woord te verspreiden, er zijn veel dingen die je in de weg kunnen staan.

Soms lijkt het alsof er geen uitweg is, maar je sterke overtuigingen en de hulp van een paar vrienden zullen je op de goede weg houden.

De eShop heeft op 11 augustus 2022 Cult of the Lamb voor Nintendo Switch. Special Reserve Games zal op een gegeven moment ook een fysieke versie van de game uitbrengen.