Cult Of The Lamb – Relics Of The Old Faith komt begin 2023

Cult Of The Lamb – Relics Of The Old Faith komt begin 2023

Massive Monsters heeft onthuld dat ze een aantal gratis contentupdates gaan uitbrengen voor Cult of the Lamb.

De titel van de eerste van deze upgrades is “Relics of the Old Faith” en de lancering zal naar verwachting begin 2023 plaatsvinden. Het zal veel nieuwe functies aan de game toevoegen, waaronder extra keuzes voor gevechten, verbeteringen aan de kwaliteit van leven, nieuwe endgame-content en meer.

Over Relics Of The Old Faith

  • Extra uitdaging in de diepte van de strijd
  • Extra configuraties voor toegankelijkheidsverbeteringen voor levenskwaliteit
  • Concentreer je op het late spelmateriaal.
  • Nieuwe vijanden
  • Het Lam heeft gloednieuwe dansvaardigheden! Om een ​​zware aanval uit te voeren, moet je eerst de aanvalsknop ingedrukt houden. Elk soort wapen heeft zijn eigen zware aanval die het kan gebruiken.
  • Deze Sword-smash is fantastisch voor als je omringd bent door vijanden.
  • Pijn komt uit de lucht vallen dankzij The Dagger. Het Lam genereert een aantal vallende dolken, waardoor zelfs het kortste wapen een effectief afstandsalternatief kan hebben.
  • De bijl van het Lam zwaait heen en weer als een boemerang en richt schade aan in welke richting hij ook beweegt. De bijl keert terug naar zijn oorspronkelijke positie, waardoor je indrukwekkende geometrie kunt maken.
  • De naam van de tweede upgrade is nog niet vastgesteld, hoewel deze volgens de planning in 2023 zal worden uitgebracht. “Cultdiepte”, plotaspecten en karakteraanpassing zijn de focuspunten van deze release.

Over Cult of the Lamb

Spelers in Cult of the Lamb kruipen in de huid van een bezeten lam dat door een onheilspellende vreemdeling uit de vergetelheid is gered. Ze hebben dan de verantwoordelijkheid om hun schuld aan de vreemdeling terug te betalen door een toegewijde aanhang ter ere van hem te cultiveren.

Begin je eigen sekte op een locatie waar veel charlatans zijn, reis naar onbekende gebieden om toegewijde volgelingen te rekruteren die het bos aanbidden, en verspreid je leringen zodat je sekte wordt erkend als de enige echte religieuze groepering.

BOUW JE FLOCK

Verzamel middelen en gebruik ze om nieuwe gebouwen te bouwen, voer duistere rituelen uit om de goden tevreden te stellen en houd preken om het geloof van uw gemeente te versterken.

VERNIETIG DE NIET-GELOVIGE

Verkenning van een uitgestrekte, procedureel gegenereerde wereldbol, gevechten tegen hordes vijanden en overwinning op de leiders van andere sektes zijn vereist om hun macht te assimileren en jouw sekte als de dominante te vestigen.

VERSPREID JE WOORD

Je moet je kudde trainen voordat je op reis gaat om de mysteries te onderzoeken en te ontdekken die op vijf verschillende plaatsen liggen. Op weg om de machtige lamsgod te worden, moet je jezelf ontdoen van ongelovigen, anderen verlichten en deelnemen aan mysterieuze ceremonies.