Cuphead Delicious Last Course – 3-4 uur afhankelijk van vaardigheden

Cuphead Delicious Last Course – 3-4 uur afhankelijk van vaardigheden

GameSpot en IGN hebben previews uitgebracht voor Cuphead: Delicious Last Course, de langverwachte Cuphead DLC, en hebben gesproken met de makers van Studio MDHR</ sterk>.

Een van de ontwikkelaars met wie GameSpot heeft gesproken, beweerde dat de DLC ongeveer 3-4 uur nodig had om te voltooien, maar het hangt allemaal af van je vaardigheidsniveau, sommigen kunnen het binnen dit tijdsbestek bereiken, terwijl het bij anderen veel langer kan duren. GameSpot ontdekte ook dat het team de lat hoger heeft gelegd voor de animatie en esthetiek in Cuphead: Delicious Last Course, met de DLC die ongeveer twee keer zoveel animatie-elementen bevat als het basisspel van Cuphead. Cuphead: Delicious Last Course wordt op 30 juni uitgebracht voor $ 8 en je hebt het basisspel nodig om te spelen.

video
play-rounded-fill

Cuphead: Delicious Last Course details

Op Inkwell Isle spreekt Cuphead met een veerman die hem vertelt dat de legendarische kelk hem wil ontmoeten.” Cuphead en Mugman worden per boot vervoerd – die kan worden gebruikt om snel tussen alle eilanden te reizen – om elkaar te ontmoeten de legendarische kelk aan de wal. Ze overhandigt Mugman een koekje en nadat hij het op heeft, wisselen de twee van positie. Mevrouw Chalice is de reïncarnatie van de legendarische kelk, terwijl Mugman een geest is. Chef-kok Saltbaker, de banketbakker van de stad, verzekert hen dat de verhuizing slechts tijdelijk is. Als de drie echter de ingrediënten voor de Wondertart kunnen krijgen, zal mevrouw Chalice permanent worden opgewekt – zonder van plaats te hoeven wisselen met de ongelukkige Cuphead of Mugman. Het enige probleem? De materialen worden bewaard door de de snode narigheden van het eiland.

Volgens Studio MDHR gaan de animatie-invloeden van de DLC terug tot eind jaren dertig en begin jaren veertig. Bovendien wilde de crew met haar animatie-aanpak de grenzen verleggen van wat haalbaar was. In dat opzicht zei de studio dat de handgetekende bazen op groter animatiepapier waren gemaakt en aanzienlijk langer duurden om te voltooien. Over het algemeen wordt geschat dat de DLC ongeveer twee keer zoveel animatiedetails heeft als de hoofdgame. Ondertussen waren de muziekstukken die tijdens de preview werden gespeeld net zo nostalgisch en pakkend als de nummers in het originele spel. De DLC bevat nieuwe muziek op het startscherm met mevrouw Chalice, terwijl in-game muziek het bruisende jazzorkest bevat dat ervoor zorgde dat de hoofdgame bijna net zo opviel door zijn geluid als door zijn animaties.

“Studio MDHR heeft echter “missie-side-missies” aangekondigd die extra speelwaarde kunnen bieden, en het nieuwe eiland is het “grootste tot nu toe” genoemd. Volgens een Studio MDHR-ontwikkelaar kostte de DLC 3-4 uur Het is duidelijk dat je vaardigheidsniveau een aanzienlijke invloed zal hebben op de eerste speeltijd. Hoewel de DLC op een positieve manier meer Cuphead lijkt te zijn, kunnen het nieuwe speelbare personage en de wapens/charmes het spel uiteindelijk toegankelijker maken voor degenen die Cuphead te moeilijk vonden.”

Ad