Cuphead Delicious Last Course DLC – Vertraagd tot 2021

Cuphead Delicious Last Course DLC – Vertraagd tot 2021

Studio MDHR heeft een update gedeeld over de Delicious Last Course DLC voor Cuphead. Zoals aangekondigd op Twitter, bevestigde de ontwikkelaar dat de DLC is uitgesteld tot 2021.

De redenen hiervoor zijn de ontwikkelingsuitdagingen die voortvloeien uit COVID-19, en om ervoor te zorgen dat de DLC wordt uitgebracht in een staat waarvan ze zeker weten dat het de Cuphead-gemeenschap zal verrassen.

Over Delicious Last Course DLC

In Cuphead: The Delicious Last Course worden Cuphead en Mugman vergezeld door mevrouw Chalice voor een DLC-add-on-avontuur op een gloednieuw eiland! Met nieuwe wapens, nieuwe charmes en de gloednieuwe vaardigheden van mevrouw Chalice, neem je het op tegen een nieuwe cast van veelzijdige, schermvullende bazen om chef-kok Saltbaker te helpen bij de laatste uitdagende zoektocht van Cuphead.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Met mevrouw Chalice als een gloednieuw speelbaar personage met een aangepaste moveset en nieuwe vaardigheden. Eenmaal verworven, is mevrouw Chalice volledig speelbaar via de DLC en het originele Cuphead-avontuur!
  • Doorkruis een gloednieuw Inkwell-eiland en sla de meest gekke en monsterlijke eindbazen die Cuphead ooit heeft meegemaakt omver!
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen gloednieuwe uitdagingen te overwinnen en nieuwe records te vestigen op oude bazen!
  • Help chef-kok Saltbaker op een gloednieuw avontuur om het mysterie van de geheime zoektocht van Legendary Chalice te ontrafelen!