Cuphead – Fysieke release bevat The Delicious Last Course

Cuphead – Fysieke release bevat The Delicious Last Course

Studio MDHR geeft ons langzaam meer informatie over de fysieke release van Cuphead op Nintendo Switch, en nu weten we dat The Delicious Last Course DLC zal worden opgenomen. We kijken ook naar de bovenstaande boxart.

De boxed versie van Cuphead zou in 2019 uitkomen, maar Studio MDHR moest The Delicious Last Course afmaken voordat hij aan de boxed versie kon werken.

De ontwikkelaar vertelde ons deze zomer ook weer dat er nog een fysieke kopie zou komen.

Over Cuphead

Cuphead is een klassiek ren-en-schietspel met veel eindbaasgevechten. Geïnspireerd door tekenfilms uit de jaren dertig, zijn de beelden en geluiden gemaakt met dezelfde methoden van die tijd: traditionele handgetekende celanimatie, aquarelachtergronden en originele jazzopnames.

Speel als Cuphead of Mugman in de modus voor één speler of met een vriend in dezelfde kamer. Verken vreemde werelden, krijg nieuwe wapens, leer krachtige supermoves en vind verborgen geheimen terwijl je probeert je schuld aan de duivel terug te betalen.

iam8bit helpt mensen de fysieke versie van Cuphead onder de aandacht te brengen. We weten echter nog steeds niet wanneer het uitkomt.