Cuphead: The Delicious Last Course DLC – 30 juni 2022

Cuphead: The Delicious Last Course DLC – 30 juni 2022

Studio MDHR heeft de releasedatum aangekondigd voor Cuphead’s Delicious Last Course DLC. De DLC wordt op 30 juni 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch en andere consoles.

video

Over Cuphead: The Delicious Last Course

Er staat je weer een portie klassieke Cuphead-actie te wachten in Cuphead – The Delicious Last Course! De broers Cuphead en Mugman worden vergezeld door de slimme, avontuurlijke Ms. Chalice voor een onstuimig avontuur op een voorheen onontdekt Inkwell Isle! Met behulp van nieuwe wapens, magische charmes en de unieke vaardigheden van mevrouw Chalice nemen spelers het op tegen een nieuwe cast van angstaanjagende, meer dan levensgrote bazen om de vrolijke chef-kok Saltbaker te helpen in Cupheads laatste uitdagende zoektocht!

Voor iedereen die zin heeft in avontuur, wees klaar om te vertrekken naar D.L.C. Isle when The Delicious Last Course wordt gelanceerd op Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4, Steam en GOG op 30 juni 2022.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Met Ms. Chalice als een gloednieuw speelbaar personage met een aangepaste moveset en nieuwe vaardigheden. Eenmaal verworven, is Ms. Chalice volledig speelbaar via de DLC en het originele Cuphead-avontuur!
  • Doorkruis een gloednieuw Inkwell Isle en bestook de meest maffe en monsterlijke bazen die Cuphead tot nu toe heeft gezien!
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen gloednieuwe uitdagingen te overwinnen en nieuwe records te vestigen op oude bazen!
  • Help chef-kok Saltbaker op een gloednieuw avontuur om het mysterie van de geheime zoektocht van de legendarische kelk te ontrafelen!
Ad