Cuphead – The Delicious Last Course komt in 2020

Cuphead – The Delicious Last Course komt in 2020

De Cuphead downloadbare content waar iedereen op zat te wachten is helaas uitgesteld en komt nu in 2020.

Het nieuws werd onthuld in een teaser-trailer die werd geüpload door ontwikkelaars, Studio MDHR.

video
play-rounded-fill

De DLC, inderdaad!

Het is prachtig getiteld The Delicious Last Course, afgekort als The DLC. Ja, dat merkten we niet eerder, maar … slim werk van Studio MDHR om zeker te zijn.

Er is nog niet veel over de Delicious Last Course onthuld sinds het feit dat de legendarische kelk terugkeert als een nieuw speelbaar personage dat gaat door “Miss Chalice”, en dat er nieuwe bazen, niveaus en een nieuwe zullen zijn karakter genaamd Chef Saltbaker. Het is een vriendelijk karakter.

In Cuphead: The Delicious Last Course, Cuphead en Mugman worden vergezeld door mevrouw Chalice voor een DLC add-on-avontuur op een gloednieuw eiland! Met nieuwe wapens, nieuwe charmes en de gloednieuwe vaardigheden van mevrouw Chalice neem je een nieuwe cast van veelzijdige schermvullende eindbazen ter hand om chef-kok Saltbaker te helpen in de laatste uitdagende zoektocht van Cuphead.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Met mevrouw Chalice als een gloednieuw speelbaar personage met een gewijzigde moveset en nieuwe vaardigheden. Eenmaal aangekocht, is mevrouw Chalice volledig speelbaar via de DLC en het originele Cuphead-avontuur!
  • Doorkruis een gloednieuw Inkwell-eiland en val aan tegen de meest gekke en monsterlijke bazen die Cuphead heeft gezien!
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen nieuwe uitdagingen te overwinnen en nieuwe records te leggen op oude eindbazen!
  • Help Chef Saltbaker op een gloednieuw avontuur om het mysterie van Legendary Chalice’s geheime zoektocht bloot te leggen!
  • Mevrouw Chalice voegt de mogelijkheid toe om te dubbelspringen! Handig voor plakkerige situaties en moeilijke gevechten!