Cuphead: The Delicious Last Course – Launch trailer

Cuphead: The Delicious Last Course – Launch trailer

The Delicious Last Course voor Cuphead is eindelijk hier, en Studio MDHR viert feest met een launch trailer. Fans kunnen nog een laatste blik werpen op de DLC.

video
play-rounded-fill

Over Cuphead: The Delicious Last Course

In Cuphead – The Delicious Last Course worden Cuphead en Mugman vergezeld door mevrouw Chalice voor een DLC-add-onavontuur op een gloednieuw eiland! Met nieuwe wapens, nieuwe charmes en de gloednieuwe vaardigheden van mevrouw Chalice neem je het op tegen een nieuwe cast van veelzijdige, schermvullende bazen om chef-kok Saltbaker te helpen in Cupheads laatste uitdagende zoektocht.

Belangrijkste kenmerken

  • Met Ms. Chalice als een gloednieuw speelbaar personage met een aangepaste moveset en nieuwe vaardigheden. Eenmaal verworven, is Ms. Chalice volledig speelbaar via de DLC en het originele Cuphead-avontuur!
  • Doorkruis een gloednieuw Inkwell Isle en bestook de meest maffe en monsterlijke bazen die Cuphead tot nu toe heeft gezien!
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen gloednieuwe uitdagingen te overwinnen en nieuwe records te vestigen op oude bazen!
  • Help chef-kok Saltbaker op een gloednieuw avontuur om het mysterie van de geheime zoektocht van de legendarische kelk te ontrafelen!

The Cuphead: The Delicious Last Course is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Het kan afzonderlijk worden gekocht of als onderdeel van een bundel met de hoofdgame in de eShop.