Cuphead: The Delicious Last Course – Making of High-Noon Hoopla

Cuphead: The Delicious Last Course – Making of High-Noon Hoopla

Studio MDHR heeft ons laten zien hoe “High-Noon Hoopla” werd gemaakt voor Cuphead: The Delicious Last Course. een van de muzieknummers van de nieuwe DLC.

Meer dan 110 muzikanten vormden de volledige soundtrack. Ze speelden bigband en symfonische muziek. In de video zien we drie muzikanten die zijn samengebracht om in de zomer van 2021 op te nemen.

video
play-rounded-fill

Over Cuphead: The Delicious Last Course

In Cuphead: The Delicious Last Course voegt mevrouw Chalice zich bij Cuphead en Mugman op een nieuw eiland voor een DLC-add-onavontuur. Met nieuwe wapens, charmes en de gloednieuwe vaardigheden van mevrouw Chalice kun je het opnemen tegen een nieuwe groep bazen met veel verschillende onderdelen en vaardigheden om chef-kok Saltbaker te helpen bij de laatste, moeilijke zoektocht van Cuphead.

  • Mevrouw Chalice wordt een nieuw speelbaar personage met een andere set bewegingen en nieuwe vaardigheden. Als je haar eenmaal hebt, kun je als mevrouw Chalice spelen in zowel de DLC als het hoofdverhaal.
  • Loop door een gloednieuw deel van Inkwell Isle en versla de gekste en engste bazen die Cuphead ooit heeft gezien.
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen nieuwe uitdagingen aan te gaan en records van oude bazen te breken.
  • Help chef-kok Saltbaker op een nieuw avontuur om meer te weten te komen over de geheime zoektocht van de legendarische kelk!

De releasedatum voor Cuphead: The Delicious Last Course is 30 juni 2022.

Ad