Cuphead The Delicious Last Course – Meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht

Cuphead The Delicious Last Course – Meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht

Cuphead: The Delicious Last Course heeft al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht, volgens een recente aankondiging van Studio MDHR, de bekwame ontwikkelaars van de populaire 2D-platformgame Cuphead en Cuphead: The Delicious Last Course .

Deze zomer werd Cuphead: the Delicious Last Course uitgebracht op een groot aantal verschillende platformen, en de game heeft nu de status van dubbel platina bereikt. Het is niet helemaal duidelijk waar Studio MDHR vervolgens aan zal werken, maar wat het ook mag zijn, het lijdt geen twijfel dat het iets spannends zal zijn om op te anticiperen.

Over Cuphead The Delicious Last Course

Cuphead – The Delicious Last Course geeft je nog een portie van de Cuphead-actie die je kent en waar je van houdt. Voor een losbandig avontuur op een deel van Inkwell Isle dat nog niet eerder was verkend, krijgen de broers Cuphead en Mugman gezelschap van de sluwe en gedurfde mevrouw Chalice. Spelers nemen het op tegen een nieuwe cast van enge, levensgrote monsters met het gebruik van nieuwe wapens, mystieke charmes en de unieke krachten van mevrouw Chalice om de joviale chef-kok Saltbaker te helpen bij de laatste zware reis van Cuphead! Wanneer The Delicious Last Course op 30 juni 2022 in première gaat, zou iedereen met een voorliefde voor opwinding zich klaar moeten maken om uit te varen naar D.L.C. Isle en kijk wat de wereld voor je in petto heeft.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Mevr. Chalice zal beschikbaar zijn om te gebruiken als een gloednieuw speelbaar personage, compleet met bijgewerkte moveset en gloednieuwe krachten. Eenmaal verkregen, kan mevrouw Chalice worden gebruikt voor het hele originele Cuphead-avontuur en voor de DLC!

Verken een totaal nieuw deel van Inkwell Isle en neem het op tegen enkele van de meest bizarre en angstaanjagende eindbazen die Cuphead ooit is tegengekomen.

Je zult nieuwe wapens en talismannen moeten vinden om je te helpen frisse nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe records te behalen tegen bestaande bazen, dus zorg ervoor dat je ze zoekt!

Ga met chef-kok Saltbaker mee op een gloednieuwe reis om het raadsel van de verborgen missie van de legendarische kelk op te lossen en kijk hoe ver je kunt gaan!