Cuphead: The Delicious Last Course – Summer Games Fest 2022 Footage

Cuphead: The Delicious Last Course – Summer Games Fest 2022 Footage

Zoals beloofd werd een nieuwe video van Studio MDHR‘s aanstaande Delicious Last Course Cuphead DLC gepresenteerd op Summer Games Fest 2022.

De nieuwe video duurt iets meer dan een minuut en bevat het nieuwe speelbare personage Ms Chalice door een ijzig gedeelte van het spel, waarbij ze verschillende winterse tegenstanders tegenkomt, zoals een gigantische sneeuwpop en een geanimeerde sneeuwvlok.

video
play-rounded-fill

Over Cuphead: The Delicious Last Course

Cuphead – The Delicious Last Course is terug met meer klassieke Cuphead-actie! Cuphead en Mugman worden vergezeld door de scherpzinnige en gedurfde mevrouw Chalice voor een spannend avontuur op een voorheen onbekend Inkwell Isle! Met de hulp van nieuwe wapens, mystieke charmes en de unieke vaardigheden van mevrouw Chalice, zullen spelers het opnemen tegen een nieuwe cast van gevaarlijke, meer dan levensgrote tegenstanders in Cupheads laatste slopende reis! Degenen die op zoek zijn naar avontuur, moeten zich voorbereiden om het schip naar D.L.C. Isle op 30 juni 2022, wanneer The Delicious Last Course debuteert.

BELANGRIJKE KENMERKEN

  • Mevrouw Chalice is een fris, nieuw speelbaar personage met een unieke moveset en krachten. Ms. Chalice is volledig speelbaar in zowel de DLC als het hoofdavontuur van Cuphead, eenmaal verkregen!
  • Doorkruis een compleet nieuw Inkwell Isle en mep de mafste en meest monsterlijke monsters die Cuphead nog moet confronteren!
  • Vind nieuwe wapens en charmes om je te helpen nieuwe moeilijkheden te overwinnen en nieuwe records te behalen tegen oude bazen!
  • Chef-kok Saltbaker heeft jouw hulp nodig om het mysterie van de verborgen missie van de legendarische kelk op te lossen!

Cuphead: The Delicious Last Course wordt op 30 juni 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch.