Curse Of The Dead Gods komt 23 februari 2021

Curse Of The Dead Gods komt 23 februari 2021

Passtech Games en Focus Home Interactive hebben onthuld dat Curse Of The Dead Gods op 23 februari 2021 naar Nintendo Switch en andere consoles komt.

video
play-rounded-fill

Over Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods is geslaagd tijdens de Early Access-periode op Steam, met ongeveer 90% positieve recensies op Steam dankzij vele aanpassingen en toevoegingen op basis van community-suggesties. Naast het enorme aanbod aan content dat al beschikbaar is, wordt de release gelanceerd met een gloednieuwe update met het ware einde van je reis en een unieke manier om de tempel te verkennen die is gewijd aan de God van de Dood zelf.

Dit is ook de eerste keer dat de game op consoles verschijnt en tegelijkertijd wordt uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en, in een nieuwe aankondiging, op Nintendo Switch.

“De volledige release van Curse of the Dead Gods zou niet mogelijk zijn geweest zonder al het ongelooflijke werk van het hele team en onze uitstekende community van Early Access-spelers”, aldus Sylvain Passot, Studio Director bij Passtech Games. / p>

“De geweldige community die rond het spel is gegroeid, heeft het echt in de goede richting geduwd. We kunnen niet wachten om alle spelers in de tempel te verwelkomen en we kijken verder vooruit naar 2021 voor spannende nieuwe inhoud. “