Cursed To Golf aangekondigd

Cursed To Golf aangekondigd

Uitgever Thunderful en ontwikkelaar Chuhai Labs hebben Cursed To Golf onthuld: een nieuw Roguelike Golf Adventure waarmee spelers kunnen ontsnappen door Golf Purgatory.

De game is momenteel gepland voor release op Nintendo Switch en pc’s volgend jaar.

video
play-rounded-fill

Over Cursed To Golf

Liam Edwards, game Director bij Chuhai Labs vertelt alles over Cursed to Golf, een roguelike golfavontuur waarin de speler een eeuwenoude vloek moet oplossen en Golf Purgatory moet verlaten om een ​​golflegende te worden.

Speel als The Cursed Golfer, gevangen in Golf Purgatory nadat je door een bizar ongeluk bent uitgeschakeld terwijl je op het punt staat de winnende kans te maken op een internationaal toernooi! De legende zegt dat het spelen van de slinkse banen in Golf Purgatory je terug zal brengen naar het land van de levenden en, nog belangrijker, naar de trofee die je op het punt stond te winnen. Elke baan wordt bestuurd door een spookachtige legendarische caddie, die je bijles zal geven in de mystieke manieren van golfen om je te helpen bij je zoektocht naar verlossing en heropleving.

Cursed to Golf biedt een frisse kijk op de golf- en roguelike-subgenres. Baan je een weg door een gat in de PAR-telling of je vloek brengt je terug naar het begin van de baan! Om de uitdaging nog groter te maken, hebben deze banen niet alleen bunkers en ruige plekken, maar zitten ze ook boordevol gekke obstakels zoals krachtige ventilatoren, spikes, TNT-boxen, teleporters en nog veel meer. Het hoort er allemaal bij in deze verdraaide versie van het klassieke spel!

Vervloekt zijn om voor altijd te golfen in de eeuwigheid van Golf Purgatory heeft ook zijn voordelen! Gebruik Birdie-Eye om het hele parcours te bekijken en te zien welke beproevingen ons te wachten staan. Par count bijna op? Gelukkig zijn gouden en zilveren Shot Idols door de gaten gepeperd, en als je er met een filmische bloei doorheen slaat, worden je shots weer aangevuld. Ace Cards zullen de kansen in jouw voordeel terugdraaien en je buitenaardse krachten kanaliseren om het spel op ongelooflijke manieren te manipuleren. Scattershot, U-Turn, Rocketball, Mulligans zijn slechts enkele van de 20+ kaarten die je in petto hebt om het tij in jouw voordeel te keren!

Elk schot telt!

Kenmerken

  • Ontdek de wereld met golfthema en de personages van Golf Purgatory
  • Precieze ‘golfachtige’ gameplay over een willekeurig geordende baan in 4 biomen
  • Navigeer door ruige kerkerachtige gaten gevuld met gekke gevaren
  • Golf in stijl met meer dan 20 unieke power-ups voor aaskaarten
  • Daag de wereld uit in online klassementen
  • 80+ holes en de Daily Challenge-modus zorgen ervoor dat je voor de eeuwigheid blijft slingeren

Met zijn prachtige pixelart, verhaal over een hole en innovatieve gameplay is Cursed to Golf een echte hole-in-one.

Ad