Cursed to Golf – Launch trailer

Cursed to Golf – Launch trailer

Cursed to Golf is een nieuw golfachtig avonturenspel van Thunderful en Chuhai Labs. Ze hebben er een launch trailer voor gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Cursed to Golf

Speel als The Cursed Golfer, die vastzit in Golf Purgatory nadat een bizar ongeluk je uitschakelt vlak voordat je het winnende schot maakt in een internationaal toernooi. Het verhaal gaat dat als je door de lastige banen van Golf Purgatory speelt, je terugkeert naar de echte wereld en, nog belangrijker, de trofee die je op het punt stond te winnen. Elke cursus wordt gerund door een spookachtige legendarische caddie die je de magische manieren van golf leert om je te helpen bij je zoektocht naar verlossing en heropleving.

Cursed to Golf neemt de golf- en roguelike-genres in een nieuwe richting. Als je niet door een gat binnen de PAR-telling komt, word je teruggestuurd naar het begin van de baan. Naast bunkers en ruige plekken, zitten deze banen vol gekke obstakels zoals krachtige ventilatoren, spikes, TNT-boxen, teleporters en nog veel meer. In deze variant op het klassieke spel hoort het er allemaal bij!

Zelfs als je vervloekt bent om voor altijd te golfen in Golf Purgatory, zijn er enkele goede dingen aan. Gebruik Birdie-Eye om het hele parcours te zien en welke uitdagingen eraan komen. Par-nummer wordt laag? Shot Idols gemaakt van goud en zilver zijn verspreid over de gaten, en als je ze met een dramatische zwaai kapot slaat, krijg je meer schoten. Met je buitenaardse krachten kun je Aaskaarten gebruiken om de kansen in jouw voordeel terug te draaien en het spel op verbazingwekkende manieren te veranderen. Scattershot, U-Turn, Rocketball en Mulligans zijn slechts enkele van de meer dan 20 kaarten die u kunt gebruiken om het tij in uw voordeel te keren.

Elk schot is belangrijk!

Golf Purgatory heeft een wereld met golfthema en personages die je kunt leren kennen. Het heeft ook nauwkeurige “golfachtige” gameplay op een willekeurig geordende baan in vier verschillende omgevingen. Vind je weg door moeilijke kerkerachtige gaten met vreemde obstakels.

Je kunt in stijl golfen met meer dan 20 verschillende power-ups voor aaskaarten. U kunt concurreren met mensen over de hele wereld op online leaderboards. De 70+ holes zorgen ervoor dat je lang blijft swingen.

Ad