Cyanide & Happiness: Freakpocalypse komt op 11 maart 2021

Cyanide & Happiness: Freakpocalypse komt op 11 maart 2021

Na een succesvolle crowdfunding-campagne in 2017 zal Cyanide & Happiness: Freakpocalypse eindelijk op 11 maart 2021 in de Nintendo Switch eShop verschijnen voor $ 19,99.

Cyanide & Happiness: Freakpocalypse zal spelers in de schoenen werpen van een gewoon middelbare scholier die probeert zijn alledaagse leven te leiden, terwijl hij zijn best doet om het einde van de wereld niet te veroorzaken!

video

Uitgever Serenity Forge heeft samen met ontwikkelaars Skeleton Crew Studios en Explosm Games aangekondigd dat Cyanide & Happiness: Freakpocalyse – het eerste punt-en- klik-avonturenspel in een “tragilogie” (trilogie van tragedie) gevuld met duistere komedie, drama en gekheid – wordt op 11 maart 2021 gelanceerd op Nintendo Switch en Steam voor $ 19,99, met 10% voor de eerste week. < / p>

Voorbestellingen zijn vanaf 4 maart 2021 beschikbaar via de Nintendo eShop.

Over Cyanide & Happiness: Freakpocalypse

In Cyanide & Happiness: Freakpocalyse volgen spelers de avonturen van Cooper “Coop” McCarthy, zoals hij normale dingen doet op de middelbare school, zoals proberen een prom-date te vinden en zijn best doen om te voorkomen dat hij door pestkoppen wordt gedood terwijl hij probeert dat niet te doen. om een ​​apocalyptische gebeurtenis te veroorzaken.

Freakpocalyse, voor het eerst aangekondigd in 2017 en tot leven gebracht via Kickstarter, is de eerste kans voor fans om het universum te ervaren en ermee te communiceren vanuit de geliefde Cyanide & Happiness-korte animatiefilms, webcomics en kaartspellen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Al het plezier van een korte animatiefilm Cyanide & Happiness, allemaal verpakt in een videogame!
  • Volledig ingesproken dialoog met speciale gaststemacteurs, waaronder Arin Hanson (Game Grumps), Jessica Calvello, YMS Adum, Rice Pirate Mick en meer.
  • De allereerste kans om te communiceren met favorieten van fans uit het Cyanide & Happiness-universum, waaronder Ted Bear, Shark Dad, Señor Cleanfist en meer.
  • Het eerste deel in de “tragilogie” van Freakpocalypse – een trilogie van games die het complete tragische en chaotische verhaal vertellen.
  • Een ongelooflijk interactieve wereld met meer dan 100 bizarre personages en talloze objecten om naar te kijken, aan te raken en om mee te praten, samen met vrij te spelen kostuums om te vinden en te dragen.
  • Het is niet nodig om het achtergrondverhaal te kennen – Freakpocalyse geeft oude fans veel om naar uit te kijken, maar is ook de perfecte introductie voor iedereen die nieuw is in de franchise.
  • Filmische tussenfilmpjes en een volledig originele soundtrack.

Cyanide & Happiness: Freakpocalyse zal beschikbaar zijn in het Frans, Duits, Spaans, Braziliaans Portugees en Engels in de Nintendo eShop voor Switch en op Steam voor $ 19,99, met 10% voor de eerste week, en heeft een M beoordeeld door ESRB. Lees meer op http://www.freakpocalypse.com