Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 komt deze lente

Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 komt deze lente

Explosm Games hebben Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 aangekondigd, dat in het voorjaar van 2020 als exclusieve console naar de Nintendo Switch komt.

Ervaar de duistere humor van het Cyanide & Happiness-universum en red de wereld wanneer Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 van @Explosm deze zomer naar #NintendoSwitch komt!

video
play-rounded-fill

Over Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1

In Cyanide & Happiness – Freakpocalypse speel je als Coop “Go Away, Weirdo” McCarthy en alles wat je wilt doen is de wereld een betere plek maken. Het probleem is: niemand vindt je leuk, school is waardeloos, je kunt geen schoolfeestje vinden, iedereen pest je (inclusief je leraren) en je pogingen om te helpen maken de zaken alleen maar erger. Ontsnap je levend aan de middelbare school? Wie zal er van je houden? Verdient u zelfs liefde?

Waarom heet deze game Freakpocalypse? Vind de antwoorden op deze vragen en meer door te kijken naar, te praten met en alles aan te raken binnen het Cyanide and Happiness-universum.

Bereid je voor op een wereld vol gekheid wanneer Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 voor het eerst op de Nintendo Switch verschijnt als een getimede console exclusief dit voorjaar.

Ad