Cyber Shadow – Nieuwe Pax East footage

Cyber Shadow – Nieuwe Pax East footage

Na de aankondiging eerder deze week, zijn meerdere game-outlets beelden gaan delen van Cyber Shadow’s Pax East Demo.

video

Elke video heeft een duur van ongeveer 15 minuten en geeft ons een kijkje in de spelniveaus, mechanica, vijanden en eindbazen.

video

video

Geweldig om te zien dat alle partijen meedoen aan de actie … we kunnen niet wachten tot we op dat niveau zijn gegroeid met NintendoReporters.

Over Cyber ​​Shadow

In Cyber-Shadow is de wereld overgenomen door synthetische levensvormen. Een wanhopig pleidooi voor hulp stelt Shadow in staat om te ontdekken wat het pad naar de eeuwige ondergang is ingegaan. Slash door de techno hordes, spring langs vallen en ga behendig door de ruïnes van Mekacity.

Alleen jij kunt de geheimen ontgrendelen van de oude krachten van je clan in Cyber ​​Shadow, het ultieme Ninja-actiegame.

Kenmerken

  • Dash, plak en spring door meesterlijk ontworpen niveaus gevuld met scherp gezoete ninja-platformactie.
  • Authentieke 8-bits presentatie met handgemaakte sprites, een gedetailleerde pixelesthetiek en perfecte bedieningselementen. Moderne accenten zoals vloeiende animaties, meerlagige parallax-achtergronden en een geëvolueerd gamedesign.
  • Neem meer dan een dozijn apocalyptische bazen, van enorme oorlogsmachines tot je synthetische clan-rivalen.
  • Herbeleef de authenticiteit van klassieke 8-bit uitdaging of ervaar het voor de eerste keer … met een extra gemak of twee.
  • Red je clan om de permanente Ninjutsu-vaardigheden en -capaciteiten te ontgrendelen en combineer ze naadloos zoals alleen de krijger van de legende dat kan.
  • Zoek naar geheimen terwijl je de verwoeste wereld verkent. Keer terug naar je oude trefpunten om benodigdheden, items en upgrades te vinden.
  • Ervaar het aangrijpende verhaal, vertelde zowel in-game als via geanimeerde filmische verhaalscènes tussen de actie. Wie kan worden vertrouwd? Hoe ver zal Shadow gaan om zijn clan en degene van wie hij houdt te beschermen?
  • Pulse-beukende soundtrack van Enrique Martin, geproduceerd door Jake Kaufman.