Daemon X Machina – 100 uur om te voltooien

Daemon X Machina – 100 uur om te voltooien

Interessant nieuws om met u te delen over de tijd die nodig is om Daemon X Machina te voltooien.

Volgens een Game Reactor-interview met Daich X Machina-producer Kenichiro Tsukuda duurt het 20 tot 30 uur voordat de spelers de Verhaalmodus verslaan, terwijl het voor de completisten ongeveer 100 uur duurt om alles wat de game te bieden heeft te ontgrendelen.

Het klinkt echt alsof Daemon X Machina een zeer lang spel gaat worden om te voltooien.

video

Over Daemon X Machina

Volg jezelf in een volledig aanpasbaar Arsenal en bereid je voor op explosieve vuurgevechten met alle pistolen in DAEMON X MACHINA, een nieuw soort mech-actiegame van Ken Chiro Tsukuda, alleen op Nintendo Switch.

Als een ding valt, zal er een ander opstaan ​​…

Toen de maan uit de lucht viel en de vernietiging regende op de wereld beneden, smeedde de mensheid een netwerk van krachtige machines, bestuurd door een verfijnde kunstmatige intelligentie, om te helpen bij het herbouwen van alles wat verloren was.

Maar nu heeft de verspreiding van een energie genaamd Femto deze eens-onderdanige machines gecorrumpeerd tot een gevaarlijke en genadeloze vijand die bekend staat als Arms of Immortal, en de mensheid bevindt zich in een wanhopige strijd om te overleven …

Mech huurlingen

Temidden van de chaos duiken machtige individuen op, die proberen de kracht van Femto-energie voor zichzelf te benutten. Om hun doelen te bereiken, rekruteren ze de hulp van Outers – mensen die vreemde krachten hebben gekregen door de verspreiding van Femto, waardoor ze als gevolg daarvan buiten de samenleving zijn beland en nu als huurmoordenaar werken.

Als ervaren Outer, stuur je een piloot met je eigen gewapende pak, bekend als een Arsenaal, leid het gevecht tegen de Arms of Immortal en ontdek de waarheid achter de allesverslindende oorlog die over het land raast.

Suit up

Monteer je Arsenaal en versla de vijand ten koste van alles in actievolle, objectieve missies. Patrouilleer de lucht en laat het hellevuur los van boven met zware, op de schouder gemonteerde wapens, of daal af naar de grond om vijandelijke strijders in één-op-één melees te ontmoeten.

Voor alles uitgerust

Forage sterker pantser en verscheur meer verwoestende wapens van neergestorte vijanden om de mogelijkheden van je Arsenal on-the-fly te vergroten. Dankzij een nieuw niveau van vrijheid op maat kun je je tactische aanpak midden in de strijd naadloos schakelen, zodat je tegenstanders altijd een stap voor blijft.

Je kunt ook de mogelijkheden van je Outer upgraden – zoals bewegingssnelheid en springvermogen – en volledig nieuwe vaardigheden leren, die allemaal ook worden weerspiegeld in de prestaties van je Arsenaal.

Altijd en overal, met iedereen

Laat niet toe! Voer de oorlog tegen de machines waar je ook gaat, dankzij de veelzijdige speelmodi van Nintendo Switch. Lokale en online * coöperatieve multiplayer-modi laten je samenwerken en vechten tegen de vijand, waar je ook bent!