Daemon X Machina – Boss Weapon Gameplay

Daemon X Machina – Boss Weapon Gameplay

Marvelous heeft een gameplay-trailer geüpload voor Daemon X Machina. De nieuwe trailer laat zien hoe spelers gigantische wapens van bazen in de strijd kunnen gebruiken.

Over Daemon X Machina

GEWAPEND TOT DE TANDEN

Als de nieuwste reclaimer, ga je op gevaarlijke missies in een gepantserd pak dat een arsenaal wordt genoemd op verschillende terreinen en voltooi je doelen om waardevolle credits te verdienen.

Gebruik een breed scala aan wapens om je vijanden in stukken te blazen en ze meteen uit te wisselen om je vuurkracht te maximaliseren. Pas op voor missiedoelen die op het moment veranderen … je moet overal op voorbereid zijn!

JOUW STRIJD, JOUW REGELS

Bij het bewapenen van je arsenaal draait het evenzeer om stijl als om macht. Kies wapens die bij je speelstijl passen, van messen met kapotte mond, shotguns van dichtbij en langeafstandsgeweren tot raketten, schilden en aanvalskanonnen.

Wissel credits uit voor apparatuur tussen missies, of zoek wat je kunt van gevallen vijanden tijdens deze missies. Scheur het pantser of de wapens uit hun pakken en gebruik ze tegen hun kameraden!

GOEDE VRIENDEN, BETERE VIJANDEN

In de strijd tegen de onsterfelijken heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen! Werk samen met maximaal drie vrienden samen voor speciale missies, hetzij via lokale draadloze * of online ** multiplayer.

Ad