Daemon X Machina – Eerste jubileumupdate gepland voor november

Daemon X Machina – Eerste jubileumupdate gepland voor november

Marvelous heeft aangekondigd dat Daemon X Machina in november een update naar versie 1.4.0 zal ontvangen om het eerste jaar van de game te herdenken.

Deze update voegt tal van inhoud aan de game toe, waaronder de volgende:

  • “Grossfeiern” Arsenal-skin
  • “Grandemon” Buitenkleur
  • “Eclipse RT: Omega Destruction Strategy” -bevel – Strijd tegen de versterkte kolossale onsterfelijke “Eclipse Q.”
  • Drie Arsenal-emblemen
  • Drie voorbeeldachtergronden

Over Daemon X Machina

DE STIJGING VAN DE MACHINES

Een machtige oorlog tussen mens en machine woedt in DAEMON X MACHINA, een nieuwe actieshooter boordevol snelle gevechten, explosieve vernietiging en een enorm scala aan wapens. Betreed een futuristisch slagveld en vecht voor de toekomst van de mensheid op Nintendo Switch.

GRATIS DEMO BESCHIKBAAR

Er is nu een gratis demo van DAEMON X MACHINA beschikbaar. Beleef tien complete missies, waaronder twee beschikbaar in coöp via lokale draadloos, en zet je voortgang vanaf 13 september over naar de volledige game! Je kunt het downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via deze pagina. Log in en druk op de knop ‘Demo downloaden’ om aan de slag te gaan!

MENS VERSUS MACHINE

Toen de maan viel, gebruikte de mensheid geavanceerde AI om de wereld opnieuw op te bouwen. Bij dezelfde ramp kwamen echter de onsterfelijken aan, een kwaadaardig machine-ras dat die AI tegen zijn meesters keerde. Hoop voor de toekomst werd een bittere strijd om te overleven.

Nu woedt er een eindeloze oorlog tussen machtige consortia en de onsterfelijken in een strijd om de mensheid te redden. Sluit je aan bij de Reclaimers – een elitegroep huurlingen – en zoek naar het geheim van de Immortals voordat het te laat is.

TOT DE TANDEN GEWAPEND

Begin als de nieuwste Reclaimer aan gevaarlijke missies in een gepantserd pak genaamd Arsenal over verschillende terreinen, en voltooi doelen om waardevolle credits te verdienen.

Gebruik een breed scala aan wapens om je vijanden aan stukken te blazen en verwissel ze direct om je vuurkracht te maximaliseren. Pas op voor missiedoelen die in een oogwenk veranderen … je moet overal op voorbereid zijn!

JOUW STRIJD, JOUW REGELS

Bij het inschakelen van je arsenaal gaat het zowel om stijl als om kracht. Kies wapens die bij je speelstijl passen, van smash-mouth-bladen, jachtgeweren op korte afstand en langeafstandsgeweren tot raketten, schilden en aanvalskanonnen.

Wissel tegoeden in voor uitrusting tussen missies door, of zoek tijdens die missies wat je kunt van gevallen vijanden. Scheur het pantser of de wapens uit hun pakken en gebruik ze tegen hun kameraden!

GOEDE VRIENDEN, BETERE VIJANDEN

In de strijd tegen de onsterfelijken heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen! Werk samen met maximaal drie vrienden voor speciale missies, hetzij via lokale draadloze of online multiplayer.

Ad