Daemon X Machina Japanse Launch Trailer

Daemon X Machina Japanse Launch Trailer

Marvelous heeft de lanceringstrailer van Daemon X Machina voor Japan gepubliceerd, waarin de belangrijkste personages van de game worden geïntroduceerd.

YouTube video

Over Daemon X Machina

De toekomst van mech-actiespellen is hier!

Verdedig de planeet en versla corrupte A.I. gestuurde robots met behulp van je Arsenal, een volledig aanpasbare gemechaniseerde gevechtsuitrusting. Kies en rust je arsenaal uit met een veelvoud aan wapens, haal meer uit neergeschoten vijandelijke arsenalen en wissel ze on the fly om je strategie aan te passen aan steeds veranderende bedreigingen die het einde van de wereld kunnen betekenen.

Het was de grootste ramp in de geschiedenis … De maan scheurde uiteen en veranderde de hemel in een caleidoscoop van rood licht dat iedereen verlichtte die van onderaf keek. Overleef deze apocalyptische nieuwe tijd als huurling en piloot krachtige mechs in dit gloednieuwe actiespel van Kenichiro Tsukuda (Armored Core) en mech-ontwerper Shoji Kawamori (Super Dimensional Fortress Macross).

Belangrijkste kenmerken

  • De avatar van de speler kan worden aangepast met verschillende opties.
  • Elk Arsenaal kan worden uitgerust met verschillende wapens op zijn armen en schouders, evenals reservewapens op zijn rug die tijdens het gevecht kunnen worden verwisseld.
  • Verslagen vijanden laten munitie en wapens vallen, die de speler direct kan krijgen en gebruiken.
  • Online en lokale draadloze multiplayer-modi ondersteunen maximaal vier spelers.

Daemon X Machina wordt op 13 september 2019 gelanceerd voor de Nintendo Switch. Een Orbital Limited Edition is exclusief beschikbaar in Europa.