Daemon X Machina – Nieuwe Launch Trailer

Daemon X Machina – Nieuwe Launch Trailer

Na maanden van anticipatie kunnen klassieke Armored Core-fans eindelijk in het nieuwste avontuur van de serie springen: Daemon X Machina!

Daemon X Machina is nu beschikbaar in fysieke en digitale vorm, en degenen die de game vooraf hebben gekocht, hebben er nu toegang toe.

video
play-rounded-fill

Over Daemon X Machina

Het was de grootste ramp in de geschiedenis … De maan scheurde uiteen en veranderde de hemel in een caleidoscoop van rood licht dat iedereen verlichtte die van onderaf keek.

Nu is het tijd voor jou om deze apocalyptische nieuwe tijd als reclaimer te overleven door krachtige mechs genaamd Arsenals te besturen in de DAEMON X MACHINA, game, nu exclusief verkrijgbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

In dit nieuwe actiespel van Kenichiro Tsukuda (Armored Core) en mech-ontwerper Shoji Kawamori, moet je de planeet verdedigen door middel van supersnelle mech-gevechten tegen corrupte robots. Je avatar en Arsenal zijn volledig aanpasbaar, met een breed scala aan opties, waardoor de actie nog persoonlijker aanvoelt.

Je kunt ook met maximaal drie andere spelers lokaal of online samenwerken om gigantische bazen in de Coöp-modus te vernietigen.

Als je wilt oefenen met het besturen van je Arsenal voordat je als eerste de strijd aangaat, probeer dan de DAEMON X MACHINA Prologue-demo te downloaden, beschikbaar als gratis download in de Nintendo eShop. Met de demo kun je het openingsgedeelte van het spel spelen, waarbij elke voortgang die je boekt tijdens de demo wordt overgedragen naar het volledige spel, zodra je het hebt gekocht.

DAEMON X MACHINA is nu beschikbaar om te kopen tegen een adviesprijs van $ 59,99, samen met enkele gratis en betaalde DLC-items, die nog meer opties bieden om uw arsenaal aan te passen met nieuwe emblemen, wapens en kleding.

Extra betaalde downloadbare content, waaronder nieuwe missies en tientallen emotes, emblemen en andere aanpassingsitems, zullen de komende maanden aan de game worden toegevoegd.

Ga voor meer informatie over DAEMON X MACHINA naar https://daemonxmachina.nintendo.com/