Daemon X Machina – One Hit and Killed Trailer

Daemon X Machina – One Hit and Killed Trailer

Marvelous Games heeft een nieuwe video uitgebracht voor Daemon X Machina. De gameplay-clip toont spelers die anderen afmaken in slechts één hit.

Over Daemon X Machina

DE OPKOMST VAN DE MACHINES

Een machtige oorlog tussen mens en machine woedt in DAEMON X MACHINA, een nieuwe actie-shooter boordevol snelle gevechten, explosieve vernietiging en een enorm scala aan wapens. Stap het futuristische slagveld op en vecht voor de toekomst van de mensheid op de Nintendo Switch.

MENS VERSUS MACHINE

Toen de maan viel, gebruikte de mensheid geavanceerde AI om de wereld opnieuw op te bouwen. Dezelfde ramp zag echter de komst van de onsterfelijken, een kwaadaardig machine-ras dat die AI tegen zijn meesters keerde. Hoop voor de toekomst werd een bittere strijd om te overleven.

Nu woedt een eindeloze oorlog tussen machtige consortia en de onsterfelijken in een gevecht om de mensheid te redden. Sluit je aan bij de reclaimers – een elitegroep huurlingen – en zoek naar het geheim van de onsterfelijken voordat het te laat is.

GEWAPEND TOT DE TANDEN

Als de nieuwste reclaimer, ga je op gevaarlijke missies in een gepantserd pak dat een arsenaal wordt genoemd op verschillende terreinen en voltooi je doelen om waardevolle credits te verdienen.

Gebruik een breed scala aan wapens om je vijanden in stukken te blazen en ze meteen uit te wisselen om je vuurkracht te maximaliseren. Pas op voor missiedoelen die op het moment veranderen … je moet overal op voorbereid zijn!