Daemon X Machina – Order Zero – opening animatie

Daemon X Machina – Order Zero – opening animatie

De releasedatum voor de exclusieve Nintendo Switch Daemon X Machina nadert snel.

De mech-game boordevol actie bevat een uitstekende openingsanimatie getiteld Order Zero die begint als een proloog van de game. De korte animatie is geproduceerd door Satelight.

video
play-rounded-fill

De ‘Prototype Arsenal’ mecha en ‘Prototype Suit’ die door de personages in de animatie worden gedragen, kunnen in het spel worden verkregen als een vroege aankoopbonus in Japan.

Over Daemon X Machina

Sluit je aan bij een volledig aanpasbaar Arsenal en bereid je voor op explosieve, volledig schietende aanvallen in DAEMON X MACHINA, een nieuw soort mech-actiespel van genre-veteraan Kenichiro Tsukuda, alleen op Nintendo Switch.

Als er een valt, zal het andere opstaan ​​…

Toen de maan uit de lucht viel en vernietiging op de wereld beneden regende, smeedde de mensheid een netwerk van krachtige machines, bestuurd door een geavanceerde kunstmatige intelligentie, om alles wat verloren was te helpen herbouwen.

Maar nu heeft de verspreiding van een energie genaamd Femto deze eens onderdanige machines gecorrumpeerd tot een gevaarlijke en genadeloze vijand die bekend staat als Arms of Immortal, en de mensheid bevindt zich in een wanhopige strijd om te overleven …

Mech huurlingen

In het midden van de chaos duiken krachtige individuen op, die de kracht van Femto-energie voor zichzelf willen benutten. Om hun doelen te bereiken, werven ze de hulp van Outers – mensen die vreemde krachten hebben verkregen door de verspreiding van Femto, waardoor ze als gevolg van de maatschappij buitengesloten worden en die nu werken als huurwapens.

Als ervaren Outer, bestuur je je eigen bewapende pak dat bekend staat als een Arsenaal, leid je de strijd tegen de Arms of Immortal en ontdek je de waarheid achter de alles verterende oorlog die over het land woedt.

Ad