Daemon X Machina producer – Daemon X Machina 2 is in ontwikkeling

Daemon X Machina producer – Daemon X Machina 2 is in ontwikkeling

Er vond een tweede verjaardagsstream van Daemon X Machina plaats en tijdens het evenement bevestigde de producer van de game, de heer Tsukuda, dat het team aan het vervolg werkt.

Dhr. Tsukuda waarschuwde fans echter dat, hoewel het ontwikkelteam zeer gemotiveerd is, het enige tijd kan duren voordat het vervolg wordt uitgebracht. Daemon X Machina werd in 2019 exclusief gelanceerd op de Nintendo Switch.

Over Daemon X Machina

Goden of Daemons?

Er komt een gloednieuwe, snelle mecha-actiegame van Kenichiro Tsukuda naar het Nintendo Switch-systeem. Neem je Arsenal, een volledig aanpasbaar aangedreven pak, mee op een reeks missies om de vijand koste wat kost te overwinnen. Kies en rust je arsenaal uit met een veelvoud aan wapens, haal meer uit neergehaalde vijandelijke arsenalen en verwissel ze direct om je strategie aan te passen aan de steeds veranderende dreigingen.

Kenmerken:

  • Kenichiro Tsukuda staat bekend om zijn werk aan de ontwikkeling van de Armored Core-serie. Hij en zijn getalenteerde team hebben deze gloednieuwe titel ontwikkeld met als doel er ‘de beste mech-actiegame’ van te maken.
  • De personageontwerpen zijn gemaakt door Yusuke Kozaki, die ook aan de games Fire Emblem Awakening en Fire Emblem Fates heeft gewerkt.
  • Mech-conceptontwerpen zijn gemaakt door de heer Kawamori, die ook werkte aan de Armored Core-serie en de Super Dimension Fortress Macross-serie.
  • Arsenalen kunnen vrijuit vechten in de lucht en op de grond.

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen de game momenteel gratis spelen via Game Trials door de Game Trial te downloaden in de Nintendo Switch eShop.