Daemon X Machina Version 1.2.0 – Bevat een nieuwe baas

Daemon X Machina Version 1.2.0 – Bevat een nieuwe baas

Fans van Daemon X Machina op de Nintendo Switch willen vast controleren of hun exemplaar van de game nu de versie 1.2.0-update heeft ontvangen.

De update bevat de volgende inhoud volgens Gematsu:

  • Nieuwe baas Zelcroa
  • Versterkte kolossale onsterfelijken om te vechten (Gun Fort RT: Omega, Nightmare RT: Omega, Volt RT: Omega en Dreadnought RT: Omega)
  • Nieuwe ontwikkelingsapparatuur.

Over Daemon X Machina

Verdedig de planeet en versla corrupte A.I. gestuurde robots met behulp van je Arsenal, een volledig aanpasbare gemechaniseerde gevechtsuitrusting. Kies en rust je arsenaal uit met een veelvoud aan wapens, haal meer uit neergeschoten vijandelijke arsenalen en wissel ze on the fly om je strategie aan te passen aan steeds veranderende bedreigingen die het einde van de wereld kunnen betekenen.

De maan scheurde uiteen en veranderde de hemel in een caleidoscoop van rood licht dat iedereen verlicht die van onderaf keek. Overleef deze apocalyptische nieuwe tijd als huurling en piloot krachtige mechs in dit actiespel.

Kenmerken:

  • De avatar van de speler kan worden aangepast met verschillende opties.
  • Elk Arsenaal kan worden uitgerust met verschillende wapens op zijn armen en schouders, evenals reservewapens op zijn rug die tijdens het gevecht kunnen worden verwisseld.
  • Verslagen vijanden laten munitie en wapens vallen, die de speler direct kan krijgen en gebruiken.