Daemon X Machina’s The Witcher 3 DLC Bug – Spoedig opgelost

Daemon X Machina’s The Witcher 3 DLC Bug – Spoedig opgelost

Marvelous Games ontdekte een bug met The Witcher 3 DLC van Daemon X Machina op Nintendo Switch. Blijkbaar hebben sommige gebruikers die de gratis DLC hebben gedownload geen toegang gekregen tot Geralt’s kostuum, dat deel uitmaakt van de DLC-set.

Er wordt een patch uitgebracht op 23 december 2019 om dit probleem op te lossen.

Nieuwe missie

Daarnaast geeft de update spelers ook toegang tot een geheel nieuwe missie, waardoor ze een kerker kunnen verkennen in de multiplayer-modus. In dezelfde missie kun je ook vliegen als een Buitenste, dankzij een speciale vaardigheid.

Over Daemon X Machina

MENS VERSUS MACHINE

Toen de maan viel, gebruikte de mensheid geavanceerde AI om de wereld opnieuw op te bouwen. Dezelfde ramp zag echter de komst van de onsterfelijken, een kwaadaardig machine-ras dat die AI tegen zijn meesters keerde. Hoop voor de toekomst werd een bittere strijd om te overleven.

Nu woedt een eindeloze oorlog tussen machtige consortia en de onsterfelijken in een gevecht om de mensheid te redden. Sluit je aan bij de reclaimers – een elitegroep huurlingen – en zoek naar het geheim van de onsterfelijken voordat het te laat is.

GEWAPEND TOT DE TANDEN

Als de nieuwste reclaimer, ga je op gevaarlijke missies in een gepantserd pak dat een arsenaal wordt genoemd op verschillende terreinen en voltooi je doelen om waardevolle credits te verdienen.

Gebruik een breed scala aan wapens om je vijanden in stukken te blazen en ze meteen uit te wisselen om je vuurkracht te maximaliseren. Pas op voor missiedoelen die op het moment veranderen … je moet overal op voorbereid zijn!

JOUW STRIJD, JOUW REGELS

Bij het bewapenen van je arsenaal draait het evenzeer om stijl als om macht. Kies wapens die bij je speelstijl passen, van knallende mondjes, shotguns van dichtbij en lange afstandsgeweren tot raketten, schilden en aanvalskanonnen.

Wissel credits uit voor apparatuur tussen missies, of zoek wat je kunt van gevallen vijanden tijdens deze missies. Scheur het pantser of de wapens uit hun pakken en gebruik ze tegen hun kameraden!

Ad