Dance of Death: Du Lac & Fey komt spoedig

Dance of Death: Du Lac & Fey komt spoedig

Er is enige onzekerheid over de releasedatum van Dance of Death: Du Lac & Fey op de Nintendo Switch, een product dat binnenkort beschikbaar zal worden gemaakt door Hidden Trap. Volgens de officiële aankondiging staat het gepland voor maart, maar een eShop-lijst suggereert dat het veel eerder beschikbaar zal zijn. Als wat je op die website ziet klopt, is de releasedatum van de game 27 januari 2023.

video
play-rounded-fill

Over Dance of Death: Du Lac & Fey

Avontuurlijke game-ontwikkelaar Salix Games was het bedrijf dat Dance of Death: Du Lac & Fey als eerste ontwikkelde.

Gareth David-Lloyd, bekend van zijn rollen in Dragon Age: Inquisition en Torchwood, verzorgt de stem van Sir Lancelot Du Lac. Heks die een vloek draagt ​​Mary Kelly wordt gespeeld door Alexandra Roach, die bekend staat om haar rollen in Utopia, Black Mirror en Inside No. 9. Perdita Weeks, die bekend staat om haar rollen in Penny Dreadful en The Tudors, geeft de stem van Morgana Le Fey. Extra stemmen werden geleverd door David Morley Hale, Jack Kristiansen, Eden Vansittart, Sam Hughes, Kitty Dearlove en Emma Vansittart. Rupert Vansittart (Game of Thrones, Outlander), Nina Kristofferson (Billie Holiday Story), Inel Tomlinson (CBBC), Harry Hickles (EastEnders) en Pri Burford (Silent Witness, Fearless) droegen ook hun talenten bij.

Kenmerken

  • Een meeslepend en suggestief verslag van de verwoesting die in de 19e eeuw in Londen werd aangericht door de beruchte seriemoordenaar Jack the Ripper
  • In overeenstemming met de hoge productiewaarden van Netflix Originals, is dit een spannende reis met een origineel verhaal om over te brengen.
  • Er zijn drie speelbare personages: Mary Kelly, het laatste slachtoffer van Jack the Ripper; Sir Lancelot Du Lac, een onsterfelijke ridder; en Morgana Le Fey, een vervloekte tovenares. Elk van deze personages heeft zijn eigen persoonlijke problemen die de speler moet overwinnen.
  • Onderzoeken van plaats delict die zijn afgestemd op de capaciteiten van de drie hoofdpersonages, waarbij spelers hun strategie dienovereenkomstig moeten aanpassen.
  • Een verhaal met verschillende paden, waarin de keuzes van de speler tijdens het spel van invloed zijn op hoe het verhaal van elk personage eindigt.
  • Een diverse groep niet-speelbare personages die zijn gemaakt om te demonstreren hoe mensen in de 19e eeuw echt leefden in Whitechapel.
  • Een ongelooflijke groep stemacteurs, met enkele van de beroemdste gezichten uit series als Dragon Age, Penny Dreadful, Black Mirror en Game of Thrones

In de Nintendo Switch eShop is Dance of Death: Du Lac & Fey beschikbaar voor een prijs van $ 15,99.

Ad