Dandara: Trials Of Fear Edition beschikbaar

Dandara: Trials Of Fear Edition beschikbaar

Raw Fury en Long Hat House hebben een gloednieuwe speciale editie uitgebracht genaamd Dandara: Trials of Fear Edition op Nintendo Switch.

De nieuwe inhoud en verbeteringen van Trials of Fear Edition zijn beschikbaar voor alle Dandara-eigenaren op alle platforms.

video
play-rounded-fill

Trails of Fear

Raw Fury en indie-ontwikkelaar Long Hat House hebben aangekondigd dat Dandara: Trials of Fear Edition beschikbaar is op Nintendo Switch, Xbox One, Windows PC, MacOS, Linux, iOS en Android. Deze gloednieuwe speciale editie van de bekroonde, zwaartekracht tartende, 2D metroidvania-platformer voegt tonnen nieuwe inhoud en verbeteringen toe aan de originele Dandara en is gratis te downloaden voor alle eigenaren.

Als een speciale bonus voor degenen die deze veelgeprezen ervaring nog moeten spelen, is Dandara: Trials of Fear Edition tot 11 maart voor 60% korting beschikbaar op alle platforms

Dandara: Trials of Fear Edition levert een aangrijpend avontuur van actie en verkenning. Je wereld heeft dringend een held nodig om op te staan ​​als een lichtstraal in de donkerste tijden. Doorbreek de natuurkundewetten met een innovatief bewegingssysteem waarmee je in alle richtingen over oppervlakken kunt slingeren. Ontdek de mysteries van een wereld gemaakt met prachtige pixelart op een zoektocht om de vrijheid te herstellen voor al diegenen die het nodig hebben.

Kenmerken:

  • Enter the Hidden Realms – Trials of Fear voegt drie nieuwe gebieden toe om te verkennen, een grote nieuwe baas, nieuwe krachten voor je held, nieuwe muzieknummers, een bonus “geheim” einde en tonnen levenskwaliteit updates.
  • Ontdek het zout – Een hele nieuwe focus op het verhaal, die de overlevering van de wereld van Salt uitwerkt. Vind bonusbeschrijvingen, dialoog en tussenfilmpjes voor zowel nieuwe als bestaande personages en locaties!
  • Grenzeloze verkenning – Doorkruis liefdevol bewerkte omgevingen met snelle, vloeiende sprongen in alle dimensies, ongehinderd door de zwaartekracht.
  • Innovatieve bedieningselementen – Naadloos combineren tussen beweging en gevechten, met ingebouwde bedieningselementen voor zowel gamepad- als touchscreen-ingangen.
  • Uitdagende vooruitgang – Test je snelheid, vaardigheden, verstand en reflexen door puzzels op te lossen, power-ups te verdienen en toegang te krijgen tot onontgonnen gebieden met je nieuwe vaardigheden.
  • Mooie, meeslepende wereld – Ontdek een audiovisueel wonderland dat tot leven komt met prachtige pixelart en originele soundtrackcomposities.
Ad