Dandy Dungeon: Legend Of Brave Yamada – Grote update uitgesteld

Dandy Dungeon: Legend Of Brave Yamada – Grote update uitgesteld

Onion Games heeft een gratis massale update aangekondigd voor Dandy Dungeon: Legend of Brave Yamada die een tijdje terug voor Nintendo Switch uitkomt.

Moon kwam er tussen

Nu heeft Onion Games onthuld dat de update uitgesteld is omdat ze al een tijdje op Moon werken. Momenteel wordt gewerkt aan de update.

video

Over Dandy Dungeon: Legend Of Brave Yamada

Yamada-kun (36 jaar) is programmeur bij een grote uitgever van games. Hij haat zijn baan. Tot diep in de nacht, alleen in zijn appartement, werkt hij aan zijn eigen spel: het is een RPG en hij is de held, Brave Yamada!

Op een dag wordt hij op het eerste gezicht verliefd op zijn nieuwe buurvrouw Maria-chan en in een poging om deze gevoelens te koesteren, voegt prinses Maria aan zijn spel toe!

Zullen Yamada-kun en Maria-chan liefde vinden?
Is het lot voorgeprogrammeerd of willekeurig gegenereerd? Is liefde een bug of een functie?
Ontdek het in deze unieke RPG van Onion Games!

Wat is Dandy Dungeon?

  • Een roguelite RPG, die retro-esthetiek combineert met moderne ideeën en ongebruikelijke love-comedy!
  • Yamada-kun, bouwt een kerker van wanen en duikt meteen in!
  • Stem af op een muzikale mix van chiptunes en zoemen ?!
  • Volledig opnieuw uitgebalanceerd voor spelen op consoles!
  • Nieuw rangsysteem: word de dapperste Yamada ter wereld!
  • Plunder kerkers, evolueer wapens, verzamel Dandy-pantsersets en catalogusmonsters

Hoe te spelen

Om een ​​verdieping van een kerker vrij te maken, gebruik je je controller of vinger om een ​​pad te tekenen om de held tussen de ingang en de uitgang te leiden. Gebruik genezende items en aanval of verdediging spreuken met de juiste timing om de held in leven en vechten te houden! Verwijder alle verdiepingen van een kerker om een ​​schat te krijgen! Wis alle verdiepingen met een pad dat elk vierkant bedekt om een ​​perfecte bonus te krijgen! Elke verdieping van 5×5 zit vol met schatten, vallen, monsters, items en verrassingen!

Muziek

Keiichi Sugiyama’s unieke mix van chiptunes en zoemende complimenten Yamada’s retro-thema wereld perfect!

Hij wordt vergezeld door de oprichter en zanger van Enka BOSSA, Caorinho Fujiwara, die het Japanse themalied ‘Gyakkou Zinsei’ (Life Against the Tide) en mysterieuze zanger Nagasa Bonus componeerde, wiens vloeiende stem over de chiptunes van het themalied van de Engelse versie stroomt ‘Retrograde leven”.