Dandy & Randy DX komt deze week

Dandy & Randy DX komt deze week

Dandy & Randy DX, een schattig actie-adventure-puzzelspel, wordt later deze week uitgebracht voor Nintendo Switch, aldus uitgever Ratalaika Games en ontwikkelaar Asterstic Game Studio. Op 29 april 2022 zal het beschikbaar zijn.

video
play-rounded-fill

Over Dandy & Randy DX

Het concept van de game is dat Dandy en Randy, twee archeologen, een grote som geld schuldig zijn aan een grote bank. De twee gingen op avontuur nadat ze zich een promotieflyer herinnerden die rijkdom beloofde op een afgelegen eiland. Het hoofdpersonage is Dandy Duck, een roze eend die van archeologie houdt en nieuwe dingen leert. Randy Rabbit, een blauw konijntje dat houdt van technologie, vliegen met zijn jet en avontuur, is zijn metgezel.

Er wordt beweerd dat routes, uitrusting, monsters, beloningen, ontgrendelde personages en puzzels in overvloed aanwezig zijn in Dandy & Randy DX. De boemerang is een van deze goodies, omdat hij tegenstanders kan choqueren en van verre gezondheids- en valuta-pickups kan krijgen. Er is ook de hamer, die kan worden gebruikt om stenen te verbrijzelen en doorgangen te openen om extra geld te vinden. Dat komt bovenop de hookshot, waarmee spelers moeilijke moerassecties kunnen doorkruisen, en de hardloopschoenen, waarmee ze sneller kunnen sprinten, waardoor ze risicovolle omstandigheden kunnen ontwijken en snelle puzzels kunnen oplossen.

In de Nintendo Switch eShop is Dandy & Randy DX beschikbaar. De prijs is vastgesteld op $ 6,99.

Ad