Danganronpa Decadence – 3 December

Danganronpa Decadence – 3 December

Als je een Danganronpa-fan bent en een Nintendo Switch hebt, is er goed nieuws. Er is aangekondigd dat Danganronpa Decadence naar de console komt.

Spike Chunsoft heeft de releasedatum aangekondigd voor Danganronpa Decadence op Nintendo Switch.

Deze verzameling van de drie hoofdtitels en bonusgame van de Danganronpa-serie wordt op 3 december 2021 zowel fysiek als digitaal uitgebracht voor Switch.

Over Danganronpa Decadence

Danganronpa Decadence bevat de drie hoofdtitels in de legendarische Danganronpa-franchise, Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition en Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition, en bevat ook de gloednieuwe titel Danganronpa S: Ultimate Summer Camp, een bonusspel in bordspelstijl met geheel nieuwe scènes en interacties tussen je favoriete personages!

Vier de 10e verjaardag van Danganronpa met deze exclusieve Nintendo Switch vier-games-in-één-bundel.

Danganronpa S: Ultiem Zomerkamp

Met een all-star dream line-up van personages uit elke Danganronpa-game, verzamel Hope Fragments in een tropisch resort. Verken Jabberwock Island en ontwikkel je Dangan-personages. Verzamel geld door middel van gevechten en upgrade je uitrusting, versla vervolgens de bazen en ga verder naar het volgende eiland!

Alle vier de games kunnen afzonderlijk worden gekocht in de Nintendo eShop;

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition
Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition
Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition
Danganronpa S: Ultimate Summer Camp