Dariusburst Another Chronicle EX+ vertraagd in het Westen tot 27 juli

Dariusburst Another Chronicle EX+ vertraagd in het Westen tot 27 juli

ININ Games heeft aangekondigd dat ze Dariusburst Another Chronicle EX+ in het westen gaan uitstellen. Deze top-down shooter in retrostijl wordt nu op 27 juli in het westen uitgebracht.

Dat is iets meer dan een maand na de oorspronkelijk geplande releasedatum van 11 juni.

Dariusburst Another Chronicle EX+ maakt deel uit van de Darius Cozmic Revelation-collectie naast G-Darius HD. ININ heeft nog geen verdere updates gedeeld over wanneer de collectie in het westen zal uitkomen.

Over Dariusburst Another Chronicle EX

Neem deel aan het meest geweldige avontuur van de melkweg tot nu toe, met deze gloednieuwe update van de arcadeklassieker Dariusburst: Another Chronicle! CHAOS heeft het universum verwoest terwijl de biomechanische hordes het opnieuw opnemen tegen de mensheid. Zonder de steun van het menselijke netwerk storten de Silver Hawks zich in de diepten van EVIL uitgerust met Burst-technologie en gaan ze op weg om planeet Darius te bevrijden!

In deze gloednieuwe editie van Dariusburst kun je als nooit tevoren genieten van de verbeterde beelden en authentieke arcade-actie! Versla de kwaadaardige Belsar-troepen in de complete EVENT-modus met alle nieuwe scenario’s exclusief voor EX+! En vlieg voor het eerst in de Silver-Hawk Murakumo in alle modi!

Rush Dariusburst binnen: nog een Chronicle EX+! Wees op je hoede!

Ad