Dark Deity – Eerste 23 minuten

Dark Deity – Eerste 23 minuten

Dark Deity is uitgebracht voor Nintendo Switch op 17 maart 2022 en Nintendo Hall heeft de openingsminuten gedeeld om je een goed idee te geven van hoe de game draait op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Dark Deity

Betreed de wereld van Terrazael en begeleid een groep van aanstaande legendarische helden op een reis om een ​​natie te genezen die verscheurd is door gebroken beloften, onbezonnen veldslagen en wilde magie.

Vecht terug tegen eedbrekers, oorlogsstokers en dragers van verboden geheimzinnige geheimen in turn-based gevechten, beheer karakterrelaties en verzamel dodelijke artefacten in de hoop een wereld te herstellen die verscheurd is door eedbrekers, oorlogsstokers en dragers van verboden geheimzinnige geheimen .

Een planeet op de rand van uitsterven, tientallen jaren geleden op de knieën gebracht door een ramp die zijn eens zo machtige beschavingen met de grond gelijk maakte. Grote keizers uit de oudheid, die zinloze, onverstandige veldslagen voerden om hun volk omver te werpen, zijn vervangen door kleine heersers.

Het biedt taalkeuzes in het Engels, Japans, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans en Chinees (vereenvoudigd).