Dark Devotion opnieuw bevestigd voor vroege lancering 2019

Dark Devotion opnieuw bevestigd voor vroege lancering 2019

De side-scrolling actie RPG, Dark Devotion, is ingesteld om de heilige volgorde te herstellen wanneer het begin 2019 op Nintendo Switch arriveert.

Samen met de aankondiging deelde uitgeverij The Arcade Crew en ontwikkelaar Hibernian Workshop een nieuwe teaser-trailer voor de game. De video introduceert de dodelijke tempeliers, beestvijanden en bazen die je tegenkomt.

video
play-rounded-fill

De game nodigt spelers ook uit om te verkennen en te experimenteren.

De kunststijl van Dark Devotion wordt gepresenteerd in gedetailleerde pixelkunst en is geïnspireerd op de Franse gotische architectuur. De game is ook geïnspireerd door de werken van H.P. Lovecraft en Edgar Allan Poe. Het heeft positieve lof verdiend tijdens PAX East 2018, Gamescom en Bitsummit.

Dark Devotion-aankondiging

Bekijk een nieuwe gameplayclip met een paar van de cruciale gevechten in afwachting van degenen die dapper genoeg zijn om hun geloof in de meedogenloze tempel van Dark Devotion te bewijzen. Deze gevechten vereisen onberispelijke reflexen, scherpe intuïtie en een niet aflatende vastberadenheid om te volharden in een leger van goddelijke tegenstanders. Alleen door deze weergaloze, gruwelijke krijgers te overwinnen, kan echte trouw aan de goddelijke ontwerper van Dark Devotion worden bewezen, een prestatie die het waard is om de gelovigen eindeloos te kwellen.

Uitgever The Arcade Bemanning en ontwikkelaar Hibernian Workshop kondigen vandaag aan dat Dark Devotion, de sidecrolling actie-RPG die de betrokkenheid van een samenleving bij een macabere religie verbeeldt, de toewijding van Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc-bezitters begin 2019 zal testen. Dark Devotion is positief ontvangen in previews, ontvangt verschillende knikken van PAX East 2018, Gamescom en Bitsummit voor indrukwekkende vertoningen en is er een om naar te kijken in het begin van volgend jaar.

De platform onthulling van vandaag ging gepaard met een nieuwe gameplayclip waarin een paar van de cruciale gevechten werden beschreven, in afwachting van degenen die dapper genoeg waren om hun geloof in de meedogenloze tempel van Dark Devotion te bewijzen. Deze gevechten vereisen onberispelijke reflexen, scherpe intuïtie en een niet aflatende vastberadenheid om te volharden in een leger van goddelijke tegenstanders. Alleen door deze weergaloze, gruwelijke krijgers te overwinnen, kan echte trouw aan de goddelijke ontwerper van Dark Devotion worden bewezen, een prestatie die het waard is om de gelovigen eindeloos te kwellen.

Dark Devotion moedigt avonturiers aan voorzichtig te verkennen en te experimenteren; vallen en duivelse vijanden staan ​​klaar om een ​​slordig tempo te straffen, en de voorkeur geven aan het verkeerde wapen kan een fel nadeel opleveren in zijn stijl van zware, berekende strijd.

De atmosferische wereld van de game is geïnspireerd op de Franse gotische architectuur en de werken van H.P. Lovecraft en Edgar Allan Poe, informeren over het doolhof van onheilspellende kamers met een duidelijk gevoel van angst en gevaar. Zorgvuldig vervaardigde pixelkunst brengt elke tegenvallende horror tot leven en geeft een gevoel van schoonheid aan de duistere wereld van Dark Devotion, ondanks dat hij wordt geteisterd door lijden.

Ad