Dark Gravity aangekondigd

Dark Gravity aangekondigd

Dark Gravity is een nieuw schietspel van het type ‘shoot-up’ dat op pc wordt uitgebracht in 2020, samen met plannen voor een console-release op de Nintendo Switch.

video

Over Dark Gravity

Dark Gravity verwijst naar klassieke Japanse shooters, zoals Radiant Silvergun of Ikaruga.

De onafhankelijke Poolse studio, Korgorus, werkt aan de nieuwe shooter en zal worden gepubliceerd door Ultimate Games S.A.

De game speelt zich af in de futuristische realiteit na de Eerste Wereldoorlog 5. De speler zal de rol van piloot op zich nemen, wiens lot in een wervelwind van gebeurtenissen wordt geworpen.

Oprichter van Korgorus studio – Rafał Szewczyk

Het project verwijst naar klassieke Japanse shooters van jaren geleden. Onder de inspiratie achter Dark Gravity zijn b.v. Ikaruga, Radiant Silvergun en Zero Gunner. Natuurlijk zijn er hier unieke functies waardoor deze titel zich onderscheidt van andere producties. Het gaat niet alleen over gestileerde low poly graphics, maar ook over een intrigerend verhaal en de grote mogelijkheden om de straaljagers te maken en uit te breiden

In totaal vinden spelers in Dark Gravity 17 zeer gevarieerde missies, 34 eindbazen, 8 straaljagers en een heleboel extra elementen.

Het moeilijkheidsniveau zal erg belangrijk zijn – het spel op het hoogste niveau zal aanzienlijk verschillen van het normale niveau. Hoe hoger het niveau, hoe meer uitdagingen, nieuwe vijanden, nieuwe bazen en extra geheimen. Belangrijk is dat er ook grote verschillen zijn met de straaljagers. Elk van hen heeft zijn eigen unieke karakter en de wapens kunnen worden aangepast aan je eigen voorkeuren. Dit alles zal bovendien de levensduur van Dark Gravity verlengen

De belangrijkste kenmerken van Dark Gravity:

  • Snelle en intense gameplay;
  • Niet-lineaire campagne, intrigerende geschiedenis;
  • Stijlvolle, laag poly-graphics;
  • 3 verschillende moeilijkheidsgraden;
  • Crafting en uitbreiding van straaljagers;
  • 34 bazen;
  • Een extra manier van overleven.

De première van Dark Gravity op het Steam-platform staat gepland voor het vierde kwartaal van 2020. Later zal de game worden uitgebracht op Nintendo Switch en mogelijk ook op andere consoles verschijnen.

Ad