Dark Souls Series – 25 miljoen + exemplaren wereldwijd verkocht

Dark Souls Series – 25 miljoen + exemplaren wereldwijd verkocht

FromSoftware, de ontwikkelaars van de populaire videoserie Dark Souls, hebben deze week een belangrijke mijlpaal gevierd.

In een persbericht voor Elden Ring heeft de studio aangekondigd dat meer dan 25 miljoen exemplaren van Dark Souls-videospellen wereldwijd zijn verscheept. Dit is duidelijk een geweldige prestatie voor de Dark Souls-serie.

25 Miljoen + exemplaren verkocht

Action RPG-serie “Dark Souls” was een ander gezamenlijk ontwikkelingsproject van FromSoftware en Bandai Namco Entertainment. Sinds de introductie in 2011 is de serie doorgegaan met verkopen, met een cumulatief verzonden totaal van meer dan 25 miljoen exemplaren.

video
play-rounded-fill

Het nieuwste in de serie, “Dark Souls Remastered”, werd gelijktijdig in 2018 wereldwijd uitgebracht en wordt in 13 talen ondersteund. De reeks is gesmeed in een duistere fantasie en laat spelers de spanning van de kerker-verkenning ervaren en genieten van de opwinding van het overwinnen van tegenslagen. Ze ontvangen wereldwijd lof voor de mix van realtime multiplayer- en asynchrone online elementen die spelers helpen elkaars aanwezigheid te voelen, zelfs tijdens single player .

Met een fundament van ervaring en prestaties samen, zijn FromSoftware en Bandai Namco Entertainment opnieuw samengekomen om hun inspanningen met deze gloednieuwe titel, “ELDEN RING”, aan te kondigen.

Laten we hopen dat er meer van FromSoftware de komende jaren voor de Nintendo Switch komt.

Ad