Darkest Dungeon: Collector’s Edition komt naar Noord-Amerika

Darkest Dungeon: Collector’s Edition komt naar Noord-Amerika

Signature Edition Games brengt de Darkest Dungeon: Collector’s Edition voor Nintendo Switch naar Noord-Amerika. De Collector’s Edition lijkt hetzelfde te zijn als de Europese release, behalve dat deze een prachtige ESRB-leeftijdsclassificatie heeft.

video

Over Darkest Dungeon

Darkest Dungeon is een uitdagende gothic RPG over de stress van het crawlen van kerkers.

Je zult een groep helden leiden op een gevaarlijke side-scrolling-afdaling, die te maken heeft met een enorm aantal bedreigingen voor hun lichamelijke gezondheid, en erger nog, een meedogenloze aanval op hun mentale kracht! Vijfhonderd meter onder de aarde vecht je niet alleen tegen onvoorstelbare vijanden, maar ook tegen hongersnood, ziektes en de stress van het altijd naderende donker. Darkest Dungeon richt zich op de menselijkheid en psychische kwetsbaarheid van de helden en vraagt: Welke emotionele tol gaat een avontuurlijk leven met zich mee?

Rekruteer, train en leid een team van gebrekkige helden door verdraaide bossen, vergeten strijders, verwoeste crypten en nog veel meer. Je zult niet alleen onvoorstelbare vijanden bevechten, maar ook stress, honger, ziekte en het altijd naderende donker. Ontdek vreemde mysteries en val de helden tegen een reeks angstaanjagende monsters met een innovatief, strategisch turn-based vechtsysteem.

Darkest Dungeon is geen spel waarin elke held de dag wint met glimmend harnas en een glimlach. Het is een spel over harde afwegingen, bijna zekere ondergang en heroïsche daden.

The Affliction System – vecht niet alleen tegen monsters, maar ook tegen stress! Vecht met paranoia, masochisme, angst, irrationaliteit en een heleboel gameplay, zinvolle eigenaardigheden!
Opvallende hand-drawn gotische kunststijl van de crowquill
Innovatief turn-based gevecht trekt je tegen tal van duivelse monsters
Vertelsysteem om je successen te vieren … en mislukkingen
16 (en wel!) Speelbare heldenklassen, inclusief Plague Doctor, Hellion en zelfs de melaatse!
Kampeer om wonden te helen of inspirerende speeches te geven.
Laat je vermoeide, geschokte personages in de stad rusten in de Tavern of de Abbey om hun stress onder controle te houden.
Klassieke CRPG en roguelike functies, inclusief karakter permadeath, procedurele kerkers en ongelooflijke replay

Ad