Darksiders Genesis – Creature Core systeem

Darksiders Genesis – Creature Core systeem

THQ Nordic heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de spin-off game Darksiders – Darksiders Genesis. Deze nieuwe trailer introduceert de mogelijkheden van de personages in het spel, via het “Creature Core” -systeem, dat kan worden aangepast aan de gameplaystijlen van de speler.

De “Creature Cores” kunnen blijkbaar worden opgehaald van verslagen vijanden en bazen, maar zullen ook beschikbaar zijn in de winkel van Vulgrim.

Creature Cores

Pas de vaardigheden van je personages aan om je persoonlijke speelstijl te matchen met het “Creature Core” -systeem!

In Darksiders Genesis beginnen beide Ruiters met verschillende aanvallen, maar krijgen toegang tot meer verwoestende en fascinerende manieren om demonen te verslaan op hun reis door de hel. “Creature Cores” kunnen worden opgehaald na het doden van vijanden en bazen en zijn ook beschikbaar voor aankoop in de winkel van Vulgrim in ruil voor zielen.

Met het “Creature Core” -systeem kan de speler de balans tussen de verschillende speelstijlen van War en Strife verschuiven. Wilt u uw aanvalskracht vergroten of een lavapad toevoegen aan uw streepjes? Wil je de kans krijgen om een ​​hellehond te spawnen wanneer je aanvalt of wil je de hoeveelheid gezondheid en munitie die je vijanden laten vallen vergroten?

Over Darksiders Genesis

Vanaf het begin van de schepping heeft DE RAAD het evenwicht in het bestaan ​​gehandhaafd. De uitvoering van hun bevelen zijn DE PAARDEN, Nephilim (krachtige wezens voortgebracht uit de onnatuurlijke vereniging van engelen en demonen) die zich aan de Raad hebben verbonden en immense macht hebben gekregen. Deze kracht bracht echter tragische kosten met zich mee: de ruiters moesten hun nieuwe kracht gebruiken om de rest van hun soort teniet te doen.

Wat volgde was een bloedige strijd op Eden waar de Ruiters, gehoorzaamend aan de wil van de Raad, de Nephilim vernietigden. OORLOG, nog steeds wankelend van de gebeurtenissen op Eden, hebben een nieuwe opdracht gekregen – LUCIFER, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, is van plan het evenwicht te verstoren door macht te verlenen aan demonen in de Hel.

Oorlog en strijd moeten deze meesters opsporen, informatie verzamelen en zich uiteindelijk een weg banen door een verwarde, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping zal ontrafelen. Genesis geeft spelers hun eerste blik in de wereld van DARKSIDERS vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert de ruiter STRIFE.

Darksiders Genesis is beschikbaar op pc en Google Stadia op 5 december 2019 en komt op 14 februari 2020 naar consoles.

Ad