Darksiders Genesis – Eerste 16 minuten + Slag Demon baas battle gameplay

Darksiders Genesis –  Eerste 16 minuten + Slag Demon baas battle gameplay

Benieuwd wat de spin-off game van Darksiders, Darksiders; Genesis te bieden heeft? Zoek niet verder, want onze vrienden op IGN hebben twee gameplay-voorbeelden van de game getoond.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Darksiders Genesis

Darksiders Genesis is een top-down RPG spin-offset in Diablo-stijl vóór de evenementen van de eerste Darksiders-game.

Vanaf het begin van de schepping heeft de Raad het evenwicht in het bestaan ​​gehandhaafd. Het uitvoeren van hun bevelen zijn de Ruiters, Nephilim (krachtige wezens voortgebracht uit de onnatuurlijke Unie van Engelen en demonen) die zichzelf aan de Raad hebben toegezegd en enorme macht hebben gekregen. Deze kracht bracht echter tragische kosten met zich mee: de ruiters moesten hun nieuwe kracht gebruiken om de rest van hun soort teniet te doen.

Wat volgde was een bloedige strijd op Eden waar de Ruiters, gehoorzaamend aan de wil van de Raad, de Nephilim vernietigden. Nog steeds wankelend van de gebeurtenissen op Eden, hebben oorlog en strijd een nieuwe opdracht gekregen – Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, is van plan het evenwicht te verstoren door macht te geven aan demonen in de Hel. Oorlog en strijd moeten deze Meesters opsporen, informatie verzamelen en zich uiteindelijk een weg banen door een verwarde, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping te ontrafelen.

Darksiders: Genesis is een actie / avontuur dat zich een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daar tussenin op weg naar de hel en terug met brandende wapens en zwaaiende zwaarden. Genesis geeft spelers hun eerste blik in de wereld van Darksiders vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert ook de Horseman-strijd.

Darksiders: Genesis wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch op 14 februari 2020.